Incompany en maatwerk

Als brede universiteit beschikken we over expertise in diverse vakgebieden, waarbij we een unieke mix van science, skills en society inzetten om complexe uitdagingen om te zetten in op maat gemaakte oplossingen voor verschillende sectoren. Radboud Academy is de verbindende schakel tussen de diverse kennisparels, waardoor we incompany- en maatwerktrajecten ontwikkelen die vakgebieden overstijgen.

Medewerker schrijft op groot papier

Flexibele leertrajecten

Radboud Academy vertaalt je organisatiedoelen naar flexibele leertrajecten die perfect aansluiten bij de uitdagingen van je team. We passen niet alleen bestaande programma's aan op de behoeften van jouw organisatie, maar we kunnen ook een programma geheel op maat ontwikkelen. Veelgevraagde thema's zijn: 

  • Persoonlijk leiderschap
  • Dialoogvoering 
  • Innovatie en creativiteit
  • Toekomstdenken
  • Beïnvloeding
  • Artificial Intelligence (AI)
  • Duurzaamheid
     

Traineeships en onboarding

Er heerst een grote krapte op de arbeidsmarkt. Wij ontwikkelen programma's ter ondersteuning bij het betreden van het arbeidsveld. In samenwerking met Werken in Gelderland heeft Radboud Academy  bijvoorbeeld een traineeship opgezet voor starters in het ruimtelijk domein. 

Maatwerk trainingen ter inspiratie

Zij gingen je voor

Docent tijdens cursus Young Potential Programme

Traineeship voor starters dicht de kloof tussen studie en werk

Met een nieuw maatwerkprogramma legt Radboud Academy samen met Stichting Werken in Gelderland de loper uit voor uitdagend werk in de regio.

Man met hand aan het praten

Kernwaarden in en rondom de woningmarkt

De Nederlandse woningmarkt staat stevig onder druk. Verwerf inzicht in de kernwaarden van zowel de cursisten zelf als van hun corporaties in deze training.

Foto van docent bij Digital Energy Dialogue

Maatwerktraining slaat een brug tussen ICT en energie

De Digital Energy Academy helpt de Topsector Energie met het versnellen van de energietransitie, door te navigeren door digitale uitdagingen op het snijvlak van ICT en energie.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een afspraak

Heb je vragen over of interesse in een maatwerktraject? Of een idee voor nieuw te ontwikkelen aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

024 36 12 677