Portret van Lynn Arink

Ik hoop - net als mijn oma - te blijven proosten op alle mooie ontwikkelingen die ik nog zal meemaken

Dat je je een heel leven lang blijft ontwikkelen, daarvan werd ik me bewuster dan ooit tevoren door mijn overgrootmoeder. Hoewel ze inmiddels op 101-jarige leeftijd is overleden, heeft zij in haar leven bizarre ontwikkelingen meegemaakt. Van de uitvinding van de TV en de (vaste) telefoon tot de komst van de mobiele telefoon. Als je je alleen al bedenkt dat veel oudjes tegenwoordig op een mobieltje met hun familie zitten te WhatsAppen! De wereld verandert snel, en je moet wel meegaan met de tijd om bij te blijven. Maar ook om jezelf te blijven uitdagen en het beste (en leukste) uit jezelf te halen.

Persoonlijk krijg ik ook veel energie van nieuwe dingen leren. Zo ben ik vorig jaar begonnen met padellen. Ik had nog nooit een bal- of teamsport gedaan, dus dit leek me een mooie, nieuwe uitdaging. Ook ga ik graag in gesprek met anderen om nieuwe ideeën op te doen en ervaringen uit te wisselen. Of ik ga online op onderzoek uit, want ja... ik ben nou eenmaal van de ‘Google-generatie’. Als ik een specifieke vraag heb of ergens meer over wil weten, dan lees ik erover en bekijk ik gerelateerde video’s. Af en toe volg ik een webinar of (online) training, en binnenkort start ik met een cursus.

Omdat ik gedrag en psychologie interessant vind, ga ik in november de cursus De Wonderen van het Leven Lang Leren volgen bij Radboud Academy. Verder staat er nog op mijn bucketlist: een wijncursus! Zo hoop ik - net als mijn oma - te blijven proosten op alle mooie ontwikkelen die ik nog zal meemaken!

Geschreven door
L. Arink (Lynn) MSc
Lynn Arink is marketingcommunicatie specialist bij Radboud Academy