Portret van Elles Droppers

Vanuit mijn verbindende rol kan ik van iedereen wel wat waardevols leren.

Ik wil graag blijven groeien, dus blijf ik me ontwikkelen. Het gaat vaak vanzelf, vanuit een intrinsieke motivatie. Ontwikkeling is het gedragsaspect van de groei, en het menselijk gedrag fascineert me. Waarom doe je wat je doet? Hoe beïnvloed je gedrag? Hoe haal je het beste uit jezelf en uit anderen? Zo heb ik o.a. de leergang Toegepaste Psychologie en de training Middle Management gevolgd. Waardevolle aanvullingen op mijn afstudeerrichting Bedrijfscommunicatie.

Momenteel volg ik NLP waar ik effectiever leer communiceren en gedrag leer te veranderen om tot betere resultaten te komen. Nuttige skills in mijn huidige functie bij een ambitieuze organisatie als Radboud Academy. In de NLP master heb ik uitgebreid stil gestaan bij de kunst van het modelleren: het leren van mensen met bepaalde bekwaamheden, vaardigheden en competenties. Je brengt het voorbeeldgedrag van ‘je model’ in kaart gebracht, met als doel dat het nagebootst kan worden. Het aanleren van nieuwe vaardigheden is dus makkelijker dan je denkt, als je maar weet hoe.

Op die manier kan ik vanuit mijn verbindende rol van iedereen wel iets waardevols leren. Van de inspirerende collega’s in mijn team. Van de professionals waarmee ik mag samenwerken. En van de experts met wie we onze betekenisvolle cursussen en trainingen ontwikkelen. Zo blijf ik mezelf elke dag met veel plezier ontwikkelen!

Geschreven door
E. Droppers (Elles)
E. Droppers (Elles)
Elles Droppers is Senior marketingcommunicatie specialist bij Radboud Academy.