Onderwijs op maat

Radboud Academy is de verbindende schakel tussen de diverse kennisparels van de Radboud Universiteit, waarmee we maatwerktrajecten ontwikkelen die vakgebieden overstijgen. Onze programma coördinatoren vertalen je organisatiedoelen naar flexibele leertrajecten, passend bij de uitdagingen van je team. Samen creëren we een unieke leerervaring met blijvende impact.

Traineeship voor starters

Er heerst een grote krapte op de arbeidsmarkt, in het bijzonder binnen het Ruimtelijk Domein. In samenwerking met Werken in Gelderland heeft Radboud Academy een traineeship opgezet speciaal voor starters in dit domein. 

Maatwerk-voorbeelden ter inspiratie

Collegezaal in collegezalencomplex

Maatwerk dialoogtraining voor gemeenteraadsleden

In samenwerking met de Gelderland Academie van de provincie Gelderland realiseerden we voor gemeenteraadsleden een training over de dialoog in het polariserende debat.

Man in gesprek met anderen in lokaal

Insight Forward – ontwikkelings-programma voor Finance & Control

Binnen de wereld van Finance & Control is voorbereid zijn op toekomstige uitdagingen van essentieel belang. In opdracht van Woningcorporatie Mooiland heeft Radboud Academy Insight Forward ontwikkeld om professionals hierbij te begeleiden.

Zij gingen je voor

Vrouwen in gesprek met groot vel met notes

Traineeship voor starters in Gelderland dicht de kloof tussen studie en werk

Met een nieuw maatwerkprogramma legt Radboud Academy samen met Stichting Werken in Gelderland de loper uit voor uitdagend werk in de regio.

Man met hand aan het praten

Kernwaarden in en rondom de woningmarkt

De Nederlandse woningmarkt staat stevig onder druk. De maatwerk-leergang Waarden rond Wonen begeleidt in het verwerven van inzicht in de kernwaarden van zowel de cursisten zelf als van hun corporaties.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een afspraak

Heb je vragen over of interesse in een maatwerktraject? Of een idee voor nieuw te ontwikkelen aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

024 36 12 677