Foto van docent bij Digital Energy Dialogue
Foto van docent bij Digital Energy Dialogue

Maatwerktraining Digital Energy Dialogue

Ben jij actief in de energiesector en wil je met de nieuwste digitale technologie werken aan het energiesysteem van de toekomst? Ontdek hoe een maatwerkprogramma over het snijvlak van ICT en energie jouw organisatie kan helpen bij het navigeren door de digitale uitdagingen. En draagt bij aan het versnellen van de energietransitie.

  Algemeen

  Over onze aanpak

  Heb je een vraag over de energie- of digitaliseringstransitie waarbij wij als brede universiteit kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Samen voeren we een probleemanalyse uit en bekijken we hoe we jouw vraagstuk centraal kunnen stellen. Met onze expertise zoeken we vervolgens naar een passende interventie om het probleem aan te pakken, en ontwikkelen we een verrassend leerprogramma om je kennis en vaardigheden op dit gebied te vergroten.

  De Radboud Universiteit biedt als opleidingspartner:

  • Een unieke mix van science, skills, and society, waarbij wetenschappelijk onderzoek en praktische vaardigheden worden verbonden met actuele maatschappelijke vraagstukken en praktijkuitdagingen;
  • Een visie op leren. We denken vanuit verschillende invalshoeken met je mee, voorbij het aanvankelijke vraagstuk;
  • Een aanpak van co-creatieve sessies, waarbij wetenschappers van de Radboud Universiteit, experts uit de praktijk, partners uit je eigen organisatie en vertegenwoordigers van de doelgroep bij elkaar komen;
  • Een interventie met een leerprogramma die past bij de context van jou als opdrachtgever;
  • Een advies voor een mogelijk vervolg, met aandacht voor denk-, doe- en ontwikkelkracht en het creëren van maatschappelijke impact.

  Wat zeggen oud-deelnemers over deze training?

  In opdracht van de Topsector Energie heeft Radboud Academy eerder een Digital Energy Dialogue ontwikkeld. Deelnemers uit dat maatwerkprogramma zeggen hierover:

  “Trots om hier mijn bijdrage aan te leveren. Veel dank ook aan alle deelnemers, want alleen in gesprek met elkaar komen we stap voor stap verder.”

  Claire Groosman, programmamanager Topsector Energie en mede-ontwikkelaar

   

  “Het was echt een heel waardevolle dag! Dank voor de perfecte organisatie!"

  Patrick Kools, 2nd degree connection 2ndDirector Clean Energy

  Factsheet

  Type onderwijs
  Training
  Aanbieder
  Radboud Academy

  Contactinformatie

  Heb je een vraag over deze maatwerktraining? Of ben je benieuwd hoe we het programma geheel op maat voor jouw organisatie kunnen ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.