Foto van onderwijssituatie tijdens maatwerktraject Insight Forward
Foto van onderwijssituatie tijdens maatwerktraject Insight Forward

Maatwerktraining Duurzame Loopbanen

Loop jij aan tegen vraagstukken rondom strategische visie op duurzame inzetbaarheid? Het bewaken van balans tussen werk en privé van werknemers in verschillende leeftijden en loopbaanstadia? Of onnodige uitstroom van getalenteerd personeel? Tijdens het maatwerkprogramma Duurzame Loopbanen worden vraagstukken uit de dagelijkse HR-praktijk benaderd vanuit wetenschappelijke theorie en praktische inzichten. Topwetenschappers reiken je handvatten aan voor een passend HR-beleid en bespreken de nieuwste, relevante modellen.

  Algemeen

  Over dit programma

  De training bestaat uit drie bijeenkomsten waarin je zicht krijgt op het huidige denken over loopbanen en de verschillende perspectieven die daarbij een rol spelen. Het programma bestaat uit een mix van bruikbare modellen, een compilatie van relevante theoretische achtergronden, recente inzichten en praktische tools op verschillende deelgebieden. Onder begeleiding van een expert leer je dit te vertalen naar je eigen praktijksituatie.

  Maatwerkmogelijkheden

  Onze programma's zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan je specifieke behoeften. Of het nu gaat om het volledige programma of een specifiek onderdeel, wij bieden maatwerkvarianten aan om te zorgen dat de inhoud naadloos aansluit bij jouw wensen en doelen. Heb je interesse in maatwerk? Bekijk de maatwerkmogelijkheden en/of neem gerust contact met ons op. 

  Voor wie is deze training bedoeld?

  De training is relevant voor leidinggevenden en HR-professionals die tegen vraagstukken aanlopen m.b.t. duurzame inzetbaarheid, het bewaken van balans tussen werk en privé en uitstroom van getalenteerd personeel.

  Wat levert de training op? 

  • Wetenschappelijke basis voor verscherpte visie op duurzaamheid van de loopbaan.
  • Nieuwe inzichten in maatwerkmogelijkheden voor loopbaanvraagstukken (idiosyncratische benadering).
  • Een praktische toolkit en toepasselijke interventiemogelijkheden voor uitdagingen rondom duurzame inzetbaarheid in de eigen werkcontext.

  Factsheet

  Type onderwijs
  Training
  Aanbieder
  Radboud Academy

  Contactinformatie

  Heb je een vraag over deze maatwerktraining? Of ben je benieuwd hoe we het programma geheel op maat voor jouw organisatie kunnen ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.