aiforbusiness
aiforbusiness

Masterclass: AI for Business

Hoe kan jouw bedrijf beter, innovatiever en aantrekkelijker voor klanten worden? En hoe kun je concreet en verantwoord met AI aan de slag? Deze eendaagse masterclass inspireert je hierbij.

  Algemeen

  Wat ga je leren?

  Tijdens deze masterclass staat een unieke mix van science, skills and society centraal: je ontvangt wetenschappelijke inzichten en praktijkgerichte vaardigheden, welke worden verbonden met actuele maatschappelijke vraagstukken en praktijkuitdagingen. 

  Met Artificial Intelligence (AI) kun je machines dingen laten doen die menselijke intelligentie vereisen. Grote organisaties benutten de kansen die AI biedt steeds meer. In deze science-based masterclass neemt een AI docent en een praktijkexpert je mee in de mogelijkheden van AI en inspireren voorbeelden uit de praktijk van andere MKB bedrijven je met concrete toepassingen.

  De eerstvolgende editie vindt plaats op donderdagmiddag 31 oktober 2024. De inschrijving voor deze editie gaat binnenkort open. Meld je aan voor het Houd me op de hoogte-formulier via de button bovenaan deze pagina, dan zullen we je informeren zodra de inschrijving is geopend. 

  Na afloop van de cursus:

  • Heb je nieuwe inzichten op het gebied van Artificial Intelligence (AI);
  • Ken je de typische toepassingen met praktijkvoorbeelden uit drie verschillende sectoren.
  Man in gesprek met anderen in lokaal

  Iets voor jou?

  Deze masterclass is geschikt voor deelnemers met een hbo denk- en werkniveau. Ben jij werkzaam bij een MKB bedrijf die zich in de start- of verkenningsfase van het werken met AI bevindt, in bijvoorbeeld een functie als:

  • Directeur;
  • Manager;
  • Technische professional?

  Dan is deze masterclass echt iets voor jou.

  Deze cursus binnen jouw organisatie?

  Onze programma's kunnen op maat worden aangepast. Of het nu gaat om het volledige programma of slechts een deel ervan, wij bieden maatwerkopties aan die aansluiten bij jouw wensen en doelen. 

  Bekijk de mogelijkheden

  Startdatum

  31 oktober 2024
  Plaats
  Nijmegen
  Kosten
  € 295
  Korting(en)
  Medewerkers en (oud-)studenten van de Radboud Universiteit en het Radboudumc krijgen 10% korting. Evenals leden van VNO-NCW Midden.
  De kosten zijn inclusief een kleine maaltijd vooraf en een netwerkborrel na afloop.
  Onderwijsvorm
  Op locatie
  Voertaal
  Nederlands
  Bijeenkomsten
  31 oktober 2024, hele dag
  Aantal bijeenkomsten
  1

  Factsheet

  Type onderwijs
  Masterclass
  Studie uren
  5
  Eindresultaat
  Certificaat
  Aanbieder
  Radboud Academy

  Contactinformatie

  Heb je een vraag over deze cursus? Neem dan contact met ons op.

  Programma

  Tijdens deze eendaagse masterclass nemen een AI docent van de Radboud Universiteit en een praktijkexpert je mee in de mogelijkheden van AI en inspireren voorbeelden uit de praktijk van andere MKB bedrijven je met concrete toepassingen.

  Donderdag 31 oktober 2024

  Tijd ntb: Ontvangst met kleine maaltijd

  Tijd ntb: Opening en kennismaking - verzorgd door Radboud Academy & MKB Datalab-Oost (Radboud Universiteit)

  • Kennismaking
  • Waarom deze masterclass?

  Tijd ntb: Deel 1: Inzicht in Artificial Intelligence (AI) - verzorgd door prof. dr. T.M. Heskes 

  • Wat is AI en Data Science?
  • Hoe werkt Machine Learning?
  • Wat gebeurt er in het MKB al met Machine Learning?

  Tijd ntb: Pauze

  Tijd ntb: Deel 2: Typische toepassingen - verzorgd door drs. ing. Xander Coolen van Silo AI 

  • Praktijkvoorbeelden uit drie verschillende sectoren: gezondheidszorg, logistiek, industrie en algemeen.

  Tijd ntb: Deel 3: Hoe verder? - verzorgd door Dirk van Schaijk van MKB Datalab-Oost (Radboud Universiteit)

  • Mogelijkheden en ondersteuning: workshops, inspiratiesessies en studentprojecten

  Tijd ntb: Afsluiting en borrel - verzorgd door MKB Datalab-Oost (Radboud Universiteit)

  Prof. dr. Tom Heskes

  Prof. dr. Tom Heskes doet onderzoek naar Artificial Intelligence, Machine Learning en Data Science. Hij maakt gebruik van kansrekening en statistiek om nieuwe Data Science methoden te ontwikkelen en beter te begrijpen. Daarnaast heeft hij als voormalig directeur en mede oprichter van spin-off bedrijven, uitgebreide ervaring met praktische toepassingen van Artificial Intelligence.

  Tom Heskes

  De huidige visie in Europa is dat je AI niet op zich moet zien, maar samen met anderen moet doen. 

  Andere sprekers

  Drs. ing. Xander Coolen is Business Development Executive bij Silo.ai. Silo.ai ontwikkelt AI-software voor klanten in verschillende branches. Tijdens de masterclass laat hij je praktijkvoorbeelden zien uit verschillende sectoren. Drs. Dirk van Schaijk is Manager MKB Datalab-Oost bij de Radboud Universiteit.

  Kosten

  De kosten van deze cursus zijn € 295,00. De prijs is inclusief koffie en thee (vrijgesteld van BTW). Medewerkers en (oud-)studenten van de Radboud Universiteit en het Radboudumc krijgen 10% korting. Lees hier meer over korting en subsidie

  Ook leden van VNO-NCW Midden ontvangen 10% korting. Indien je van deze korting gebruik wilt maken, kies dan in het formulier bij de vraag 'Ik wil me inschrijven voor de volgende variant' voor '10% korting voor medewerkers en (oud-)studenten' en geef bij 'Voor welke organisatie werk je?' duidelijk aan dat je ook lid bent van VNO-NCW Midden. 

  Inschrijven

  Je kunt je nog niet inschrijven voor deze cursus. Wel kun je je gegevens achterlaten via het Houd me op de hoogte-formulier via de button bovenaan de pagina, zodat we je kunnen informeren over de editie die zal plaatsvinden op donderdagmiddag 31 oktober 2024. 

  Door een formulier in te vullen, deel je persoonsgegevens met ons. Je kunt erop vertrouwen dat we je persoonsgegevens met zorg en vertrouwelijk behandelen. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring. Als je meer wilt weten over zaken zoals betalingen of annuleringen, bekijk dan onze algemene voorwaarden