aiforbusiness
aiforbusiness

Masterclass: AI for Business

Hoe kan jouw bedrijf beter, innovatiever en aantrekkelijker voor klanten worden? En hoe kun je concreet en verantwoord met AI aan de slag? Deze eendaagse masterclass inspireert je hierbij.

    Algemeen

    Wat ga je leren?

    Met Artificial Intelligence (AI) kun je machines dingen laten doen die menselijke intelligentie vereisen. Grote organisaties benutten de kansen die AI biedt steeds meer. In deze masterclass neemt een AI docent en een praktijkexpert je mee in de mogelijkheden van AI en inspireren voorbeelden uit de praktijk van andere MKB bedrijven je met concrete toepassingen.

    De masterclass wordt dit jaar meerdere keren georganiseerd. De eerstvolgende editie vindt plaats op dinsdagavond 4 juni 2024. Hiervoor kun je je inschrijven via het inschrijfformulier. De editie daarna zal plaatsvinden op donderdagmiddag 31 oktober 2024. Voor deze editie kun je je nog niet inschrijven. Wel kun je je aanmelden voor het Houd me op de hoogte-formulier via de button bovenaan deze pagina. Dan zullen we je informeren zodra de inschrijving is geopend. 

    Na afloop van de cursus:

    • Heb je nieuwe inzichten op het gebied van Artificial Intelligence (AI);
    • Ken je de typische toepassingen met praktijkvoorbeelden uit drie verschillende sectoren.
    Man in gesprek met anderen in lokaal

    Iets voor jou?

    Deze masterclass is geschikt voor deelnemers met een hbo denk- en werkniveau. Ben jij werkzaam bij een MKB bedrijf die zich in de start- of verkenningsfase van het werken met AI bevindt, in bijvoorbeeld een functie als:

    • Directeur;
    • Manager;
    • Technische professional?

    Dan is deze masterclass echt iets voor jou.

    Deze cursus binnen jouw organisatie?

    Onze programma's kunnen op maat worden aangepast. Of het nu gaat om het volledige programma of slechts een deel ervan, wij bieden maatwerkopties aan die aansluiten bij jouw wensen en doelen. 

    Bekijk de mogelijkheden

    Startdatum

    04 juni 2024, 18:00
    Plaats
    Nijmegen
    Kosten
    € 295
    Korting(en)
    Medewerkers en (oud-)studenten van de Radboud Universiteit en het Radboudumc krijgen 10% korting. Evenals leden van VNO-NCW Midden.
    De kosten zijn inclusief een kleine maaltijd vooraf en een netwerkborrel na afloop.
    Onderwijsvorm
    Op locatie
    Voertaal
    Nederlands
    Bijeenkomsten
    04 juni 2024, 18:00 - 21:00
    Aantal bijeenkomsten
    1
    Deadline inschrijving
    28 mei 2024, 12:00

    Factsheet

    Type onderwijs
    Masterclass
    Studie uren
    5
    Eindresultaat
    Certificaat
    Aanbieder
    Radboud Academy

    Contactinformatie

    Heb je een vraag over deze cursus? Neem dan contact met ons op.

    Programma

    Tijdens deze eendaagse masterclass nemen een AI docent van de Radboud Universiteit en een praktijkexpert je mee in de mogelijkheden van AI en inspireren voorbeelden uit de praktijk van andere MKB bedrijven je met concrete toepassingen.

    Dinsdag 4 juni 2024

    17.30 - 18.00: Ontvangst met kleine maaltijd

    18.00 - 18.15: Opening en kennismaking - verzorgd door Radboud Academy & MKB Datalab-Oost (Radboud Universiteit)

    • Kennismaking
    • Waarom deze masterclass?

    18.15 - 19.15: Deel 1: Inzicht in Artificial Intelligence (AI) - verzorgd door prof. dr. T.M. Heskes 

    • Wat is AI en Data Science?
    • Hoe werkt Machine Learning?
    • Wat gebeurt er in het MKB al met Machine Learning?

    19.15 - 19.20: Pauze

    19.20 - 20.20: Deel 2: Typische toepassingen - verzorgd door drs. ing. Xander Coolen van Silo AI 

    • Praktijkvoorbeelden uit drie verschillende sectoren: gezondheidszorg, logistiek, industrie en algemeen.

    20.20 - 20.30: Deel 3: Hoe verder? - verzorgd door Dirk van Schaijk van MKB Datalab-Oost (Radboud Universiteit)

    • Mogelijkheden en ondersteuning: workshops, inspiratiesessies en studentprojecten

    20.30 - 21.00: Afsluiting en borrel - verzorgd door MKB Datalab-Oost (Radboud Universiteit)

    Prof. dr. Tom Heskes

    Prof. dr. Tom Heskes doet onderzoek naar Artificial Intelligence, Machine Learning en Data Science. Hij maakt gebruik van kansrekening en statistiek om nieuwe Data Science methoden te ontwikkelen en beter te begrijpen. Daarnaast heeft hij als voormalig directeur en mede oprichter van spin-off bedrijven, uitgebreide ervaring met praktische toepassingen van Artificial Intelligence.

    Tom Heskes

    De huidige visie in Europa is dat je AI niet op zich moet zien, maar samen met anderen moet doen. 

    Andere sprekers

    Drs. ing. Xander Coolen is Business Development Executive bij Silo.ai. Silo.ai ontwikkelt AI-software voor klanten in verschillende branches. Tijdens de masterclass laat hij je praktijkvoorbeelden zien uit verschillende sectoren. Drs. Dirk van Schaijk is Manager MKB Datalab-Oost bij de Radboud Universiteit.

    Kosten

    De kosten van deze cursus zijn € 295,00. De prijs is inclusief koffie en thee (vrijgesteld van BTW). Medewerkers en (oud-)studenten van de Radboud Universiteit en het Radboudumc krijgen 10% korting. Lees hier meer over korting en subsidie

    Ook leden van VNO-NCW Midden ontvangen 10% korting. Indien je van deze korting gebruik wilt maken, kies dan in het formulier bij de vraag 'Ik wil me inschrijven voor de volgende variant' voor '10% korting voor medewerkers en (oud-)studenten' en geef bij 'Voor welke organisatie werk je?' duidelijk aan dat je ook lid bent van VNO-NCW Midden. 

    Inschrijven

    Je kunt je inschrijven voor dit programma door onderstaand formulier in te vullen. Met het verzenden van het formulier is je inschrijving definitief. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Als het programma vol zit, kom je op een wachtlijst te staan. Wil je annuleren, dan zijn er mogelijk kosten aan verbonden. Meer hierover lees je in onze algemene voorwaarden

    7 tot 14 dagen voor de start van het programma ontvang je een mail met informatie voor de eerste bijeenkomst en de factuur. Om deel te kunnen nemen aan het programma is het vereist dat je de betaling voor de aanvangsdatum voldoet. Heb je 7 dagen voor de start nog niks ontvangen? Controleer dan je spambox en/of neem contact met ons op.

    Door je in te schrijven deel je persoonsgegevens met ons. Je kunt erop vertrouwen dat we je persoonsgegevens met zorg en vertrouwelijk behandelen. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring

    Schrijf je nu in

    * Verplicht veld
    Heb je gestudeerd aan de Radboud Universiteit?
    Heb je al eerder nascholing of vervolgonderwijs aan de Radboud Universiteit gevolgd?
    Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuw opleidingsaanbod en nieuwe ontwikkelingen van Radboud Academy?

    Algemene voorwaarden

    Hierbij attenderen we je graag op de algemene voorwaarden van Radboud Academy. Hierin staat onder andere vermeldt dat de betaling van de factuur dient te geschieden voor de aanvangsdatum van de activiteit. En dat er mogelijk kosten in rekening worden gebracht indien je annuleert.

    Ga je akkoord met de algemene voorwaarden?