Vakoverschrijdend onderwijs

Bij Radboud Academy komen verschillende vakgebieden samen in een unieke mix van waardegedreven onderwijsprogramma's. Op een impactvolle manier slaan we de brug tussen de laatste wetenschappelijke inzichten, actuele vraagstukken in de samenleving en uitdagingen uit de werkpraktijk.

vrouw steekt hand op in lokaal

Onderwijs voor professionals

Ontwikkel je professionele kennis en praktijkgerichte vaardigheden met ons hoogwaardige onderwijsprogramma’s, onder leiding van vooraanstaande wetenschappers en praktijkexperts. Je brengt je eigen casuïstiek in en ontvang concrete handvatten om beter te handelen.  

Aanbod voor professionals

Vrouw schrijft mee in college

Onderwijs voor een breed publiek

Ben je benieuwd wat bepaalde maatschappelijke kwesties voor jou persoonlijk betekenen? In onze For the Curious-cursussen geven we iedereen die nieuwsgierig is wetenschappelijke verdieping in de vorm van toegankelijke colleges. 

Aanbod voor breed publiek

Vrouw schrijft op whiteboard

Onderwijs op maat

Ben je op zoek naar een programma dat naadloos aansluit op jouw wensen? Wij staan klaar om te verkennen hoe we jouw organisatiedoelen met onze expertise op maat kunnen vertalen naar flexibele leertrajecten die perfect passen bij de uitdagingen van je team.

Bekijk de mogelijkheden