Mensen in gesprek
Mensen in gesprek

Vakoverschrijdend onderwijs voor professionals

Ontwikkel je professionele kennis en praktijkgerichte vaardigheden met ons hoogwaardige onderwijsprogramma’s, onder leiding van vooraanstaande wetenschappers en praktijkexperts. Je brengt je eigen casuïstiek in en ontvang concrete handvatten om beter te handelen.

Onderwijs waar je je nu voor kunt inschrijven

aiforbusiness

Masterclass: AI for Business

Artificial Intelligence (AI) gaat steeds meer ons leven bepalen. In deze masterclass worden mogelijkheden en voorbeelden van AI in de werkpraktijk besproken. Inzicht in AI en typische toepassingen in het MKB komen aan bod.

mannen aan picknicktafel

Leadership for Sustainable Events

Wat is de volgende stap die jij gaat zetten om jouw evenement écht te verduurzamen? Ontdek de kracht van duurzaam leiderschap tijdens deze inspirerende Green Events training.

Onderwijs waar je je binnenkort voor kunt inschrijven

Jonge professionals juichend met certificaat

Skills-training Young Potential Programme

Je werkt aan je essentiële skills en vaardigheden, gaat aan de slag met challenges en concrete situaties die je kan tegenkomen in je zoektocht naar en tijdens je eerste baan. En je krijgt een persoonlijk loopbaangesprek.

Docent tijdens cursus Young Potential Programme

Skills-training Young Professional Programme

Wanneer je als starter de arbeidsmarkt betreedt heb je specifieke vaardigheden nodig. Zo zijn zelfkennis, jezelf profileren, goed omgaan met verwachtingen, effectief communiceren en netwerken belangrijke skills die je leert tijdens de training.

Foto cursus Young Leadership for Sustainability

Cursus: Young Leadership for Sustainability

In deze cursus ontwikkel je vaardigheden om ook anderen te inspireren tot duurzame verandering en innovatie. Je leert effectief communiceren over deze onderwerpen en ontdekt wat jouw persoonlijke drijfveren zijn binnen dit kader.

Radboud-robot (en ander erfgoed) veiliggesteld in nieuw depot

Cursus: Duurzaam Digitaal Erfgoed

Deze cursus verkent in drie modules de manieren waarop erfgoedprofessionals adequaat kunnen inspelen op de digitale revolutie die zich momenteel aan het voltrekken is.

Contact

Heb je een vraag? Wil je studieadvies of coaching? Of heb je interesse in maatwerk? Wij helpen je graag verder!

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag (8.30 - 17.00 uur).

024 361 26 77