Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Of je nu als startende professional of doorgewinterde specialist ambities hebt. Of als organisatie wil excelleren. Het RadboudCSW biedt je de ruimte om je te ontwikkelen. In onze opleidingen, cursussen en incompanytrainingen verbinden we inzichten uit de sociale wetenschappen met de praktijk. Zo dragen we samen bij aan een vrije, gezonde wereld met gelijke kansen voor iedereen. Ontdek hier de mogelijkheden.

Basisschool klaslokaal: enthousiaste leraar met tabletcomputer legt aan briljante jonge kinderen uit hoe windturbines werken.

Hoogbegaafdheid

Wil jij bijdragen aan het ontdekken, herkennen en uitdagen van verborgen talent? Al meer dan 25 jaar biedt de Radboud Universiteit de opleiding tot ECHA Specialist in Gifted Education aan. Deze opleiding hebben wij intensief doorontwikkeld tot een advanced master, de RITHA opleiding, cursussen en een incompanytraject op het gebied van hoogbegaafdheid. 

Bekijk het hoogbegaafdheidaanbod

Twee meisjes in hetzelfde gele jurkje

Duurzaamheid

Ben je op zoek naar een opleiding of cursus die perfect aansluit bij jouw (organisatie)behoeften en doelen op het gebied van duurzame ontwikkeling? Kies dan voor de onderwijsprogramma's bij RadboudCSW, waar inzichten uit de sociale wetenschappen en de praktijk van internationale samenwerking samenkomen tot een verrijkende leerervaring.

Bekijk het duurzaamheidaanbod

Twee zittende vrouwen praten samen

Gezondheidszorg

Wil jij binnen jouw organisatie de BIG-professionals van de toekomst opleiden? RadboudCSW biedt praktijkopleidingsplaatsen voor de opleidingen tot Gezondheidszorgpsycholoog, Psychotherapeut, Klinisch Psycholoog en Orthopedagoog-Generalist aan. Ook in onze bij- en nascholing voor zorgprofessionals vindt er voortdurend wisselwerking tussen wetenschap en praktijk plaats. Net zo uniek: ons directe doorstroomprogramma voor pas afgestudeerde masterpsychologen van de Radboud Universiteit. 

Voor praktijkopleiders

Uitgelicht

Groep mensen met uitreiking

Microcredentials: beter laten zien wat je waard bent

Je kunt vertrouwen op kennis en vaardigheden die voldoen aan Europese kwaliteitsnormen. Daarom doet de Radboud Universiteit mee aan de landelijke pilot microcredentials, waarmee kortdurende leerervaringen worden vastgelegd met digitale bewijzen.

Ramen en gevelplaten van het Maria Montessorigebouw

Directe Doorstroom: dé route voor de gz-psycholoog van de toekomst

We bouwen verder aan Directe Doorstroom: een programma waarbij afgestudeerden van de master gezondheidszorgpsychologie meteen instromen in de gz-opleiding

Cirkel Sustainable Development Goals

De kracht van community building voor duurzaamheid

Een community opbouwen die zich inzet voor het duurzaamheidsbeleid van je bedrijf of organisatie. Johnson & Johnson Innovative Medicine en de Radboud Universiteit deden het en delen hun kennis en ervaringen in een rapport.

Waarom RadboudCSW?

  • Persoonlijke aandacht, innovatief onderwijs en een hecht netwerk: lokaal én internationaal
  • Unieke verbinding tussen state-of-the-art wetenschap en de praktijk
  • Samenwerking met ruim 200 nationale en internationale organisaties 
  • Ruim netwerk aan praktijkdocenten
  • Onderwijs vanuit het duurzaamste gebouw van de campus van de Radboud Universiteit

Contact

Heb je een vraag? Wil je studieadvies? Of heb je interesse in Incompany maatwerk? Wij helpen je graag verder!
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag (8.30 - 17.00 uur).

Volg ons op LinkedIn, YouTube en Soundcloud

(024) 361 61 63

Bezoekadres

Maria Montessorigebouw 

Thomas van Aquinostraat 4
6525 GD NIJMEGEN