Portret van professional in onderwijszaal
Portret van professional in onderwijszaal

Cursussen

In alle fases van je loopbaan kun je bij ons terecht voor bij- en nascholing. Bekijk onze cursussen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg, onderwijs, hoogbegaafdheid, duurzaamheid en gedrag.

Gezondheidszorg

Wil jij je inzetten voor een geestelijk gezonde én veerkrachtige samenleving? Wij bieden cursussen voor zorgprofessionals in alle fases van hun loopbaan: van pas afgestudeerde masterpsychologen tot ervaren klinisch psychologen. 

Vrouw aan het schrijven

Train-de-trainer-cursus: Een sterk verhaal

Een Sterk Verhaal is een biografische interventie die mensen met persoonlijkheidsproblematiek de mogelijkheid biedt om te werken aan herstel.

Twee kinderen achter een piano

Cursus: Hoogbegaafdheid in Onderwijs en Zorg

In de tweedaagse cursus Hoogbegaafdheid in Onderwijs en Zorg leer je de uiteenlopende manifestaties van (hoog)begaafdheid en het herkennen ervan.

hand die pen vasthoud

Cursus: Mentalization Based Treatment (MBT)

In deze training krijg je inzicht in de belangrijkste theoretische aspecten van Mentalization-Based Treatment (MBT).

Duurzaamheid en inclusie

Ben je een startende of senior professional met mooie idealen? Leer hoe je kunt bijdragen aan duurzame wereld met gelijke kansen voor iedereen. 

Senior professionals werken samen

AMID Leiderschapsprogramma

Ben je senior professional of beleidsmaker werkzaam in internationale (ontwikkelings)samenwerking en wil je met jouw organisatie bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen? Dit programma geeft jou hiervoor de juiste handvatten.

Medior professionals staan in een cirkel

AMID Masterclasses Internationale Ontwikkeling

Deze reeks bied je de kennis om de praktijk van internationale samenwerking te verbeteren binnen je organisatie, instantie of stichting.

2 vrouwen in gesprek

Leergang: Curriculumontwikkeling op school

In dit programma staat het leidinggeven aan curriculumontwikkeling en het reflecteren op curriculumkeuzes als schoolleider centraal.

Onderwijs en begaafdheid

Ons ideale onderwijs is gepersonaliseerd, ongeacht de (hoogbegaafde) capaciteiten van leerlingen, studenten of medewerkers. Want iedere mens heeft het recht elke dag iets te leren.

Twee kinderen achter een piano

Cursus: Hoogbegaafdheid in Onderwijs en Zorg

In de tweedaagse cursus Hoogbegaafdheid in Onderwijs en Zorg leer je de uiteenlopende manifestaties van (hoog)begaafdheid en het herkennen ervan.

RITHA cursus sociale en emotionele ontwikkeling van leerlingen met (kenmerken van) hoogbegaafdheid

RITHA cursus: Sociale en emotionele ontwikkeling van leerlingen met (kenmerken van) hoogbegaafdheid

In deze cursus krijg je kennis over de sociale en emotionele ontwikkeling van begaafde en getalenteerde leerlingen. Je krijgt inzicht in kenmerken en behoeften, onderwijsbenaderingen en begeleidingsinterventies.

Portret schoolpsycholoog op trap

Postmaster opleiding Schoolpsycholoog

Wil jij op alle niveaus bijdragen aan je school? Dan is de opleiding Schoolpsycholoog van de Radboud Universiteit iets voor jou.

Contact

Heb je belangstelling voor een van deze cursussen of trainingen? Heb je een vraag of wil je studieadvies? Wij helpen je graag verder! We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag (8.30 - 17.00 uur).

+31 24 361 61 63