Portret van professional in onderwijszaal
Portret van professional in onderwijszaal

Cursussen

In alle fases van je loopbaan kun je bij ons terecht voor bij- en nascholing. Bekijk onze cursussen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg, onderwijs, hoogbegaafdheid, duurzaamheid en gedrag.

Gezondheidszorg

Wil jij je inzetten voor een geestelijk gezonde én veerkrachtige samenleving? Wij bieden cursussen voor zorgprofessionals in alle fases van hun loopbaan: van pas afgestudeerde masterpsychologen tot ervaren klinisch psychologen. 

Portret orthopedagoog generalist op trap

Orthopedagoog-generalist

De opleiding tot Orthopedagoog-generalist is voor psychologen en pedagogen, die willen werken met mensen in een afhankelijkheidsrelatie.

Gz-psycholoog op een trap

Gezondheidszorgpsycholoog

Deze tweejarige duale opleiding leid je op tot de BIG-geregistreerde zorgprofessional van de toekomst. Eén dag per week volg je cursorisch onderwijs. Daarnaast volg je praktijkonderwijs bij een erkende praktijkinstelling.

Man op berg

25-uurs basiscursus Schematherapie

Met deze basiscursus leer je patiënten een begrijpelijke taal, om hun psychische en sociale functioneren te doorgronden.

Duurzaamheid en inclusie

Ben je een startende of senior professional met mooie idealen? Leer hoe je kunt bijdragen aan duurzame wereld met gelijke kansen voor iedereen. 

Senior professionals werken samen

AMID Leiderschapsprogramma

Ben je senior professional of beleidsmaker werkzaam in internationale (ontwikkelings)samenwerking en wil je met jouw organisatie bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen? Dit programma geeft jou hiervoor de juiste handvatten.

Medior professionals staan in een cirkel

AMID Masterclasses Internationale Ontwikkeling

Deze reeks bied je de kennis om de praktijk van internationale samenwerking te verbeteren binnen je organisatie, instantie of stichting.

2 vrouwen in gesprek

Leergang: Curriculumontwikkeling op school

In dit programma staat het leidinggeven aan curriculumontwikkeling en het reflecteren op curriculumkeuzes als schoolleider centraal.

Onderwijs en begaafdheid

Ons ideale onderwijs is gepersonaliseerd, ongeacht de (hoogbegaafde) capaciteiten van leerlingen, studenten of medewerkers. Want iedere mens heeft het recht elke dag iets te leren.

Portret schoolpsycholoog op trap

Schoolpsycholoog

Wil jij op alle niveaus bijdragen aan je school? Dan is de opleiding Schoolpsycholoog van de Radboud Universiteit iets voor jou.

RITHA lessituatie

RITHA Specialist vervolgprogramma

Het RITHA Practitioner basisprogramma afgerond? Ontwikkel in het vervolgprogramma je eigen eindproduct voor de praktijk.

Portret RITHA Practitioner op trap

RITHA opleiding

In deze opleiding krijg je inzicht in het identificeren en begeleiden van mogelijkheden en onderwijsbehoeften van hoogbegaafde kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Heb je belangstelling voor een van deze cursussen of trainingen? Heb je een vraag of wil je studieadvies? Wij helpen je graag verder! We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag (8.30 - 17.00 uur).

+31 24 361 61 63