Ervaringsverhalen opleidingen en cursussen op het gebied van duurzaamheid

De deelnemers, alumni, organisaties en docenten vormen het internationale hart van onze opleidingen en cursussen op het gebied van duurzaamheid. Samen zetten zij zich in voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Lees hoe ze met onderwijs proberen deze doelen te bereiken.

De gedeelde kansen, innovatieve benaderingen en best practices waren echte eyeopeners
Martha Mwangi
Martha Mwangi Programmamanager bij stichting iMPACT direct Het verhaal van Martha
De AMID Masterclassreeks creëert kritische denkers. En biedt tegelijkertijd een platform om een netwerk op te bouwen binnen de sector.
Irene Kraanen
Irene Kraanen Adviseur van de directeur-generaal Internationale Samenwerking bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken Het verhaal van Irene

Organisatie Macheo over de AMID-programma's

Het verbreedt hun denken, hun manier van werken en hun prestaties. We hebben opmerkelijke veranderingen gezien bij onze medewerkers.
Seth Mwangi
Marnix Huis in 't Veld & Seth Mwangi Marnix Huis in 't Veld is Managing Director bij Macheo. Seth Mwangi is Service Delivery Manager bij Macheo. Het verhaal van Marnix

Laila Bouallouch (Nederlandse Ambassade in Zuid-Soedan)

AMID Young Professional heeft mij de kans gegeven om een voet in het veld van ontwikkelingssamenwerking te krijgen.

Het verhaal van Laila

Prof. dr. Dirk-Jan Koch (Radboud Universiteit)

In het AMID Leiderschapsprogramma werken we in een kleine groep aan het versterken van de kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling van leidinggevenden om de impact van hun organisatie te vergroten.

Het verhaal van Dirk-Jan
Het betrekken van AMID trainees bij de partnerschappen en het werk van Kerk in Actie heeft ons als organisatie nieuwe inzichten, energie en inspiratie gebracht.
Daan Verbaan
Daan Verbaan Coördinator disaster management & humanitarian aid bij Kerk in Actie Het verhaal van Daan
Een carrière in ontwikkelingssamenwerking is niet de enige manier waarop iemand echt impact kan hebben.
Mayanka Vij
Mayanka Vij Beleidsadviseur bij Organisation for Economic Co-operation and Development Het verhaal van Mayanka

Contact

Zin in een kop koffie? Wij nodigen je graag uit voor een gesprek over hoe we samen een eerlijke en duurzame wereld kunnen creëren.

De AMID community wil impact creëren op de Duurzame Ontwikkelingsdoelen door middel van onderwijs. Door de kloof tussen de academische wereld, het beleid en de praktijk te overbruggen, creëren we een stevig begrip van duurzame ontwikkelingskwesties vanuit verschillende en interdisciplinaire invalshoeken. We willen een afspiegeling zijn van deze diversiteit aan actoren die werken aan het creëren van betekenisvolle impact. Doe je mee?

+31(0)243616163