Portret orthopedagoog generalist op trap
Portret orthopedagoog generalist op trap

Orthopedagoog-generalist

Ben je in het bezit van een universitair masterdiploma op het gebied van (ortho)pedagogiek? En wil je een verschil maken voor kinderen en volwassenen die problemen hebben binnen de opvoedingscontext? Dan is onze postacademische opleiding tot Orthopedagoog-generalist iets voor jou.

De orthopedagoog-generalist is dé verbinder tussen de verschillende actoren in een opvoedingscontext. In deze opleiding word je opgeleid tot een professional die voor het werkveld breed inzetbaar, adequaat en toekomstbestendig is. Je leert daarbij over schotten heenkijken. Wij leiden je op met een missie: goede omstandigheden creëren voor (jonge) mensen die zich daardoor beter kunnen ontwikkelen.

Om deze opleiding te kunnen volgen moet je werkzaam zijn als academisch geschoolde (ortho)pedagoog binnen een erkende praktijkinstelling, zoals jeugdzorg, ouderenzorg of de gehandicaptenzorg. Ook als je in het bezit bent van een universitair masterdiploma op het gebied van psychologie en werkzaam bent als zodanig binnen een erkende praktijkinstelling, heb je de juiste basis om opgeleid te worden tot orthopedagoog-generalist. 

Opleidingsinformatie Orthopedagoog-generalist

Logo Orthopedagoog Generalist Zuid- en Oost Nederland (OG-ZON)

RINO Zuid en RadboudCSW bieden deze opleiding samen aan. Als collega-opleiders slaan we de handen ineen om een opleiding te bieden die nu hard nodig is. Met een modern generalistisch programma, state-of-art didactische opzet en veel keuzemogelijkheden. Bezoek de externe website. 

Contact

Heb je belangstelling voor deze opleiding op de locatie in Nijmegen? Heb je een vraag of wil je studieadvies? Wij helpen je graag verder! We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag (8.30 - 17.00 uur).

+31243616163