Opleidingsplaats aanvragen

Wilt u nieuwe BIG-professionals opleiden en heeft uw instelling of het samenwerkingsverband van instellingen erkenning als praktijkopleidingsplaats voor het betreffende beroep? Dan kunt u met dit webformulier het gewenst aantal plaatsen bij ons aanvragen. Voor de opleiding tot Orthopedagoog Generalist Zuid- en Oost-Nederland (OG-ZON) geldt een andere aanmeldprocedure dan voor de andere BIG-opleidingen: 

Aanvragen praktijkopleidingsplaats GZ, KP-PT 2026

U kunt tot uiterlijk 1 maart 2025 plaatsen aanvragen voor de BIG-opleidingen Gezondheidszorgpsycholoog en de geïntegreerde opleiding tot Klinisch Psycholoog-Psychotherapeut die in 2026 van start gaan; deze plaatsen komen nog in aanmerking voor de beschikbaarheidsbijdrage van 2026. Heeft u inhoudelijke vragen over de nieuwe geïntegreerde opleiding tot Klinisch Psycholoog-Psychotherapeut, neem dan contact op met opleidingscoördinator Sanne Weller via 06-43 554 214 of Sanne.weller [at] ru.nl (Sanne[dot]weller[at]ru[dot]nl).  

Na-aanmelding GZ, KP-PT 2024

Wilt u een opleidingsplaats aanvragen voor 2025? Dit betreft een na-aanmelding omdat de deadline van 1 maart 2024 verstreken is. De plaats komt mogelijk nog wel in aanmerking voor start in één van onze lesgroepen maar komt niet meer in aanmerking voor de beschikbaarheidsbijdrage. 

Aanvragen praktijkopleidingsplaats OG-ZON 2026

U kunt tot uiterlijk 1 februari 2025 plaatsen aanvragen voor de opleiding tot Orthopedagoog Generalist die in 2026 van start gaat; let op, deze plaatsen komen niet in aanmerking voor een beschikbaarheidsbijdrage. Wilt u graag een opleidingsplaats OG maar bent u nog niet erkend om op te leiden voor OG? Dan vragen wij toch uw wens voor een opleidingsplaats kenbaar te maken en zullen wij contact met u opnemen.

Voor het invullen van het aanvraagformulier, wordt u nog tijdelijk doorverwezen naar onze oude website.

Opleidingsplaats aanvragen

 

Contact

Heeft u vragen over het aanvragen van opleidingsplaatsen? Neem dan contact op met Nina Greydanus. Wilt u opleidingsplaatsen terugtrekken? Stuur een e-mail aan opleidingsplaatsrcsw [at] ru.nl (subject: Vraag%20over%20opleidingsplaats) (opleidingsplaatsrcsw[at]ru[dot]nl). Voor overige vragen zijn wij op onderstaande wijze bereikbaar.


 

(024) 361 61 63