Verder na RITHA

Heb je het RITHA Practitioner basisprogramma afgerond? Dan kun je je bij de Radboud Universiteit nog een leven lang ontwikkelen op het gebied van hoogbegaafdheid. Bijvoorbeeld door het RITHA Specialist vervolgprogramma of verdiepende en verbredende cursussen te volgen.

Verdiepende RITHA cursussen

Wil je je verdiepen in een specifieke doelgroep met (kenmerken van) hoogbegaafdheid? Dan zijn deze cursussen echt iets voor jou. 

Meisje achter laptop

Cursus: Omgaan met talent

In deze cursus leer je hoe je hoogbegaafdheid herkent en hoe je medewerkers met hoogbegaafdheid goed ondersteunt en begeleidt en leiding aan ze geeft.

Kind speelt piano

RITHA cursus Talentontwikkeling bij Kleuters

Werk je met kleuters en wil je meer aandacht voor hun talentontwikkeling? In deze online cursus werk je aan een onderbouwd praktijkidee.

Verbredende RITHA cursussen

RITHA module Creativity

RITHA cursus: Creativiteit

In deze module ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om het creatief potentieel van leerlingen met (kenmerken van) hoogbegaafdheid te vergroten. Je leert creativiteit te herkennen, te beoordelen en te ontwikkelen.

Verschillende personen zittend

RITHA cursus: We don’t need no education

In ons onderwijs gaan wij uit van 'de normleerling'. Als hoogbegaafdheidsspecialist vind je daar vast iets van. Wat dan? Dat ga je in deze cursus onder woorden leren brengen.

Contact

Heb je belangstelling voor het RITHA Specialist vervolgprogramma of een van deze cursussen? Heb je een vraag of wil je studieadvies? Wij helpen je graag verder! We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag (8.30 - 17.00 uur).

Onder ons aanbod vind je alle opleidingsinformatie en startdata van deze opleiding(en). Tevens vind je hier een link naar het formulier om je aan te melden.

+31 24 361 61 63