vlaggen radboud umc en ru
vlaggen radboud umc en ru

Radboud Fonds

Welkom op de website van het Radboud Fonds. Het Radboud Fonds steunt initiatieven vanuit Radboud Universiteit en Radboudumc die een betekenisvolle bijdrage leveren aan de samenleving.

Kom in actie!

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Crowdfunding voor muurschildering Vrede van Nijmegen van start

Het centrum van Nijmegen verraadt weinig van wat er zich in het verleden heeft afgespeeld. Erika Manders en Dennis Jussen, historici van de Radboud Universiteit, willen de Nijmeegse geschiedenis weer tot leven wekken door het project Waalpaintings...

Noodfonds

Studenten van de Radboud Universiteit die met acute financiële problemen zitten, kunnen een beroep doen op het Noodfonds.

Doelen

Meer doelen

Het Radboud Fonds steunt in totaal 21 verschillende doelen, van erfgoedbehoud tot kanker onderzoek, van nieuwe energiebronnen tot kunstmatie inteligentie.

Waar zet jij je voor in?

Bekijk al onze doelen

Nieuws van het Radboud Fonds

nomineer alumnus alumni award

Welke alumnus inspireert jou?

Nomineer een alumnus van de Radboud Universiteit voor de Alumni Award 2023.

Marijke Pe vertrekt als secretaris van de universiteit

Marijke Pe vertrekt 1 september als secretaris van de universiteit en de raad van toezicht alsook als directeur van het bestuursbureau van de Radboud Universiteit. Zij is benoemd tot waarnemend griffier van de Staten van Zuid-Holland.

Close-up foto van een menselijk oor

Algoritmes voor betere cochleaire implantaten ontvangen NWO-subsidie

Het bestuur van NWO-domein Toegepaste en Technische Wetenschappen kent financiering toe aan een project van de Radboud Universiteit. Binnen het OtoControl 2.0-project worden algoritmes ontwikkeld die betere cochleaire implantaten moeten opleveren.