Twee mannen schudden elkaar de hand voor een Nederlands straatbeeld
Twee mannen schudden elkaar de hand voor een Nederlands straatbeeld

Informatie voor inburgeraars

Wil of moet je Nederlands leren in korte tijd? Radboud in’to Languages kan je hierbij helpen. Met onze NT2 dag‐ en avondcursussen kun je je voorbereiden op het halen van het Inburgeringsexamen of het Staatsexamen Programma I of II. Dankzij het hoge tempo behaal je snel resultaat. Deze cursussen zijn bedoeld voor hogeropgeleide inburgeraars.

Naast de dag- en avondcursussen bieden we ook nog cursussen aan om specifieke vaardigheden te verbeteren:

Of volg een workshop om de impact te begrijpen van cultuur op effectief werken in een internationale context in Nederland:

Feel at home in the Netherlands

Blik op Weg keurmerk

Heb je een DUO-lening?

Radboud in'to Languages heeft het keurmerk van Blik op Werk. Dat betekent dat je bij ons je NT2-cursus kunt betalen met je DUO-lening. Je moet daarvoor aan een aantal voorwaarden en concrete deadlines voldoen.

Lees hoe je een cursus Nederlands kunt volgen met je DUO-lening

Aanmelden? Plan eerst een intake

Voordat je je kunt inschrijven voor een cursus, dien je eerst een intake-assessment te doen.

Meer informatie en inplannen

Hoe kan ik voor de cursus betalen?

Wie voor de cursus betaalt, hangt af van de start van jouw inburgeringstermijn en van je status als inburgeraar. Via onderstaande links vind je informatie van de Nederlandse overheid over inburgeren, betalen en de examens.

Contactinformatie

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 - 361 21 59