‘Laat internationale studenten hun eigen werkvergunning aanvragen’
‘Laat internationale studenten hun eigen werkvergunning aanvragen’

Aanbod voor studenten

De Radboud Universiteit investeert in de taalvaardigheid van haar studenten. Daarom kun je als student veel cursussen met korting of zelfs gratis volgen, van werken aan je schrijfvaardigheid tot het leren van een nieuwe taal.

Het volgende aanbod is gratis voor studenten:

Cursussen Academisch schrijven

Tijdens deze cursus krijg je begeleiding bij het schrijven van je paper, scriptie of ander soort academische tekst. Je leert hoe je een goed gestructureerde en prettig leesbare tekst schrijft, die je met trots kunt inleveren.

Meer informatie over Academisch schrijven

E-learning The Write Space

Wil jij zelfstandig en in je eigen tempo je academische schrijfvaardigheden verbeteren? Ga dan aan de slag met de gratis e-learning The Write Space.

The Write Space voor studenten

Twee personen zitten op bankjes te overleggen

Schrijfcoaching en workshops

Heb je behoefte aan feedback op een schrijfopdracht of wil je graag even sparren over je tekst? Het hele jaar door kun je bij het Radboud Writing Lab terecht voor individuele schrijfcoaching. Ook kun je hier diverse gratis workshops volgen.

Meer over Radboud Writing Lab

De volgende cursussen kun je met minstens 50% korting volgen:

Verbeter je Engels én maak indruk met je cv

Met een Cambridge-certificaat toon je aan dat je het Engels goed beheerst. Wil je zo'n certificaat halen, volg dan een algemene taalvaardigheidscursus Engels. Je verbetert je Engelse taalvaardigheid én wordt voorbereid op het Cambridge-examen.

Voor de meeste Engelstalige Bachelorstudies is B2-niveau nodig, en voor Masters C1. Ga dit na bij de instapeisen van de studie.

Algemene taalvaardigheidscursus Engels

Vrouw afgebeeld voor een stad

Spreek ook andere talen

Meld je aan voor een taalcursus in een van onze 15 talen, van Arabisch tot Zweeds. En ontvang 50% korting als student van de Radboud Universiteit.

Welke taal wil jij leren?

Twee startende wetenschapstalenten naar buitenlandse topinstituten met Rubicon

Studie of stage in het buitenland?

Een verblijf in het buitenland is goed voor je persoonlijke ontwikkeling maar ook voor je carrièreperspectief. Als je de taal van je bestemming spreekt, haal je het meest uit je buitenlandervaring.

Bekijk een handige checklist met voorbereidingspunten

Contactinformatie

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 - 361 21 59