Vier personen aan tafel in gesprek
Vier personen aan tafel in gesprek

Communicatietrainingen

Succesvol communiceren is bewust communiceren. Weten wie je ontvanger is, wat je doel is en welke boodschap daar het beste bij past. Wil jij met meer effect communiceren? Of het nu gaat om een presentatie, een tekst of een gesprek: met een training of coaching (op maat) helpen we je om verbinding te maken en jouw verhaal zo helder en overtuigend mogelijk over te brengen.

Uitgelichte trainingen

 • Inclusief communiceren - groepstraining

  De training inclusieve communicatie maakt je bewust van wat inclusie is en geeft je inzichten en handvatten die je helpen om inclusiever te communiceren. Je kunt deze training volgen in het Nederlands of Engels.

 • Ontspannen spreken in het openbaar - workshop

  Voel jij je wel eens onzeker tijdens een presentatie of gesprek? Deze workshop helpt je om je op je gemak te voelen en contact te maken met je toehoorders, zodat je je boodschap ontspannen en duidelijk over kunt brengen.

 • Begrijpelijk schrijven voor een breed publiek (B1-niveau) - groepstraining

  Je leert in twee sessies hoe je je schrijfstijl kunt aanpassen, zodat je tekst makkelijker leesbaar wordt. Je ervaart met de groep hoe je ingewikkelde kwesties vertaalt naar gewonemensentaal.

 • Presenteren the next level - groepstraining

  In deze training zet je in twee sessies de volgende stap op het gebied van presenteren. Zo wordt het voorbereiden en geven van een presentatie niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

Contactinformatie

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024-361 21 59

Gerelateerde blogs