Vier personen aan tafel in gesprek
Vier personen aan tafel in gesprek

Communicatietrainingen

Succesvol communiceren is bewust communiceren. Weten wie je ontvanger is, wat je doel is en welke boodschap daar het beste bij past. Wil jij met meer effect communiceren? Of het nu gaat om een presentatie, een tekst of een gesprek: met een training of coaching (op maat) helpen we je om verbinding te maken en jouw verhaal zo helder en overtuigend mogelijk over te brengen.

Uitgelichte trainingen

Contactinformatie

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024-361 21 59

Gerelateerde blogs

 • Portret Constant Swinkels in de natuur

  Waarom iedere wetenschapper een mediatraining zou moeten doen

  Wetenschappers worden vooral opgeleid om onderzoek te doen, terwijl hun baan veel meer inhoudt dan dat. En dat terwijl communicatiekundige wetenschappers hard nodig zijn, aldus ecoloog Constant Swinkels. Daarom volgde hij een mediatraining bij In'to.

 • Foto van sollicitatiegesprek

  Inclusief communiceren is meer dan genderneutraal taalgebruik

  Meer en meer organisaties streven naar een cultuur waarin iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Maar wat houdt dat precies in? Waarom is het zo belangrijk? En hoe doe je dat?

 • Man aan het schrijven op typmachine

  5 misvattingen over begrijpelijk schrijven

  Over begrijpelijk schrijven bestaan nogal wat misvattingen. Schrijftrainer Marjet Tamse, die bij In’to onder meer trainingen Begrijpelijk schrijven verzorgt, bespreekt vijf van deze misvattingen en legt uit hoe het dan wél zit.

 • Vrouw achter laptop die lachend de camera inkijkt

  Begrijpelijk schrijven: op zoek naar de juiste mix

  Als je veel weet van de inhoud van je verhaal, is het moeilijk om keuzes te maken en een passende stijl te gebruiken. Marjet Tamse weet hoe lastig het is om te schakelen naar een manier van schrijven die voor iedereen helder is.