Man en vrouw in gesprek op kantoor
Man en vrouw in gesprek op kantoor

Leestrainingen

Wil jij op een efficiëntere manier documenten lezen voor je werk? Wil je graag sneller de informatie uit een tekst kunnen verwerken, zonder dat dit ten koste gaat van het begrip? Ontdek met onze leestraining hoe je door slimmer te lezen beter onthoudt wat je leest, en ook nog eens tijd bespaart.

Bekijk ons aanbod

  • Person is laying on the sofa and reading a boko

    Slimmer en sneller lezen - training op maat

    Wil jij graag tijd besparen en slimmer te werk gaan bij het lezen en analyseren van teksten? Deze training geeft je de handvatten die je daarvoor nodig hebt.

Contactinformatie

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024-361 21 59 

Gerelateerde blogs

Vrouw achter laptop die lachend de camera inkijkt

Begrijpelijk schrijven: op zoek naar de juiste mix

Als je veel weet van de inhoud van je verhaal, is het moeilijk om keuzes te maken en een passende stijl te gebruiken. Marjet Tamse weet hoe lastig het is om te schakelen naar een manier van schrijven die voor iedereen helder is.

Man aan het schrijven op typmachine

5 misvattingen over begrijpelijk schrijven

Over begrijpelijk schrijven bestaan nogal wat misvattingen. Schrijftrainer Marjet Tamse, die bij In’to onder meer trainingen Begrijpelijk schrijven verzorgt, bespreekt vijf van deze misvattingen en legt uit hoe het dan wél zit.