Man en vrouw in gesprek op kantoor
Man en vrouw in gesprek op kantoor

Trainingen Mondeling communiceren

Een gesprek waarin je een ander motiveert, een toespraak die inspireert, een aanbeveling die overtuigt... Wat de situatie ook is, pas als je verbinding weet te maken met je toehoorder(s), komt je boodschap echt aan. Wil jij leren hoe je dat doet? Hier vind je onze workshops en trainingen op maat die je hierbij kunnen helpen.

Bekijk ons aanbod

 • werken op campus

  Adviesvaardigheden - training op maat

  Bij deze training leer je hoe je een effectief adviesgesprek voert, hoe je vertrouwen opbouwt, je geloofwaardigheid vergroot en weerstand kunt overbruggen.

 • Wie zei wat? Waarom we zo veel van onze gesprekken vergeten

  Een goed gesprek voeren - training op maat

  Tijdens deze training op maat leer je vaardigheden waarmee je het verschil maakt tijdens belangrijke gesprekken.

 • Microfoon voor een menigte

  Mediatraining - training op maat

  En dan opeens ben je in het nieuws. Hoe bondig, boeiend en helder communiceer je voor het oog van de camera? Deze training bereid je maximaal voor op jouw mediaoptreden en besteedt aandacht aan zowel de presentatie als inhoud van je optreden.

 • Man geeft een presentatie

  Ontspannen spreken in het openbaar - workshop

  Voel jij je wel eens onzeker tijdens een presentatie of gesprek? Deze workshop helpt je om je op je gemak te voelen en contact te maken met je toehoorders, zodat je je boodschap ontspannen en duidelijk over kunt brengen.

  Startdata

  • 31 oktober 2024
  • 13 maart 2025
 • Man zit in een veld op een stoel met een boek boven zijn hoofd

  Storytelling - training op maat

  In allerlei vormen van communicatie is een verhaal een krachtig middel om mensen te prikkelen, te inspireren en te verbinden. Een goed verteld verhaal laat je niet los. Ontdek tijdens deze training hoe je dit toepast op jouw eigen boodschap.

 • Collega's op kantoor aan tafel in gesprek

  Feedback geven en ontvangen in dialoog - workshop

  Het goed geven en kunnen ontvangen van feedback is niet eenvoudig. Tijdens deze workshop krijg je handvatten om op een prettige, effectieve en inclusieve manier feedback te geven en te ontvangen.

  Startdata

  • 14 november 2024
  • 11 maart 2025

Contactinformatie

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024-361 21 59 

Gerelateerde blogs

Portret Constant Swinkels in de natuur

Waarom iedere wetenschapper een mediatraining zou moeten doen

Wetenschappers worden vooral opgeleid om onderzoek te doen, terwijl hun baan veel meer inhoudt dan dat. En dat terwijl communicatiekundige wetenschappers hard nodig zijn, aldus ecoloog Constant Swinkels. Daarom volgde hij een mediatraining bij In'to.

Vrouw en man geven een presentatie

5 tips voor een succesvolle presentatie

De één gaat het presenteren makkelijker af dan de ander. In deze blog deelt In'to Languages-trainer Janou Hemsing een aantal belangrijke tips.