Man en vrouw in gesprek op kantoor
Man en vrouw in gesprek op kantoor

Professioneler communiceren

Een gesprek waarin je een ander motiveert, een toespraak die inspireert, een aanbeveling die overtuigt... Wanneer je kunt putten uit een rijk communicatief register, vind je verbinding en kun je effectief communiceren en succesvol samenwerken.

Bij In’to ontwikkel je precies die communicatieve vaardigheden die voor jou als professional waardevol zijn. In al onze trainingen combineren we wetenschappelijke kennis met inzicht en vaardigheden; je leert wat beter werkt en ontdekt waarom.

Groepstrainingen met open inschrijving

Trainingen en workshops op maat


Schrijven

Spreken

 • Storytelling - training op maat

  In allerlei vormen van communicatie is een verhaal een krachtig middel om mensen te prikkelen, te inspireren en te verbinden. Een goed verteld verhaal laat je niet los. Maar hoe bereik je dat?

 • Overtuigend argumenteren - training op maat

  Betogen, discussiëren, adviseren … je doet het dagelijks. Maar hoe sterk weet je je standpunten te onderbouwen? Deze training is voor professionals die hun argumentatie- en overtuigingskracht wil vergroten.

 • Een goed gesprek voeren - training op maat

  Tijdens deze training op maatbieden we je een toolbox vol vaardigheden waarmee je het verschil maakt tijdens belangrijke gesprekken.

 • Mediatraining - training op maat

  En dan opeens ben je in het nieuws. Hoe bondig, boeiend en helder communiceer je voor het oog van de camera? Deze training bereid je maximaal voor op jouw mediaoptreden en besteedt aandacht aan zowel de presentatie als inhoud van je optreden.

Presenteren

 • Pitchen als een pro - training op maat

  In deze maatwerktraining leer je hoe je een korte, krachtige en persoonlijke pitch geeft waarmee je hoge ogen gooit.

 • Presenteren in het Engels - training op maat

  Tijdens deze sessie krijg je persoonlijke feedback op je Engels in presentaties.

 • Online presenteren - training op maat

  Bij deze korte training leer je hoe je online overkomt, hoe je je energie via de camera kunt overbrengen en hoe je ook online interactief kunt presenteren en de aandacht erbij kan houden.

 • Je stress en spreekangst onder controle - training op maat

  Veel mensen ervaren gezonde spanning als ze moeten presenteren. Bij sommige mensen zorgt die spanning er echter voor dat ze dichtklappen en te veel stress ervaren. Bij deze korte een-op-een training maken we je stress beter hanteerbaar.

Lezen

 • Slimmer en sneller lezen - training op maat

  Wil jij je leessnelheid verhogen en een complexe tekst sneller kunnen analyseren? Deze training geeft je de handvatten die je daarvoor nodig hebt.

Contactinformatie

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024-361 21 59 

Gerelateerde blogs

 • Portret Constant Swinkels in de natuur

  Waarom iedere wetenschapper een mediatraining zou moeten doen

  Wetenschappers worden vooral opgeleid om onderzoek te doen, terwijl hun baan veel meer inhoudt dan dat. En dat terwijl communicatiekundige wetenschappers hard nodig zijn, aldus ecoloog Constant Swinkels. Daarom volgde hij een mediatraining bij In'to.

 • Vrouw achter laptop die lachend de camera inkijkt

  Begrijpelijk schrijven: op zoek naar de juiste mix

  Als je veel weet van de inhoud van je verhaal, is het moeilijk om keuzes te maken en een passende stijl te gebruiken. Marjet Tamse weet hoe lastig het is om te schakelen naar een manier van schrijven die voor iedereen helder is.

 • Man aan het schrijven op typmachine

  5 misvattingen over begrijpelijk schrijven

  Over begrijpelijk schrijven bestaan nogal wat misvattingen. Schrijftrainer Marjet Tamse, die bij In’to onder meer trainingen Begrijpelijk schrijven verzorgt, bespreekt vijf van deze misvattingen en legt uit hoe het dan wél zit.

 • Vrouw en man geven een presentatie

  5 tips voor een succesvolle presentatie

  De één gaat het presenteren makkelijker af dan de ander. In deze blog deelt In'to Languages-trainer Janou Hemsing een aantal belangrijke tips.