Groepscursussen Chinees

Wil je (beter) leren communiceren in het Chinees en kennismaken met de Chinese cultuur? Volg een van onze cursussen of trainingen passend bij jouw niveau, wensen en behoeften. Ontdek de voordelen van het beheersen van een van de belangrijkste talen ter wereld.

Bepaal je niveau met een intakegesprek

Heb je nog nooit een cursus Chinees gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Via een (telefonisch) intakegesprek kom je er snel en gratis achter op welk niveau je kunt instromen. 

 • Vrouw staande voor een Chinese stad

  Taalcursus Chinees op weg naar A1

  De cursus Chinees op weg naar A1 is de absolute beginnerscursus voor als je nog geen voorkennis van het Chinees hebt. Je maakt kennis met de Chinese taal en cultuur en leert de basis om in het Chinees te communiceren.

 • Vrouw staande voor een Chinese stad

  Taalcursus Chinees A1

  De cursus Chinees A1 is een beginnerscursus voor als je nog weinig tot geen voorkennis van het Chinees hebt. Je maakt kennis met de Chinese taal en cultuur en leert de basis om in het Chinees te communiceren.

 • Vrouw staande voor een Chinese stad

  Taalcursus Chinees op weg naar A2

  Volg deze cursus Chinees leren op weg naar A2 als je al eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Chinees kunt begrijpen.

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 36 12 159