Groepscursussen Frans

Wil je (beter) leren communiceren in het Frans en je verdiepen in de Franse cultuur? Ontdek de voordelen van het beheersen van een van de belangrijkste talen ter wereld met een van onze trainingen Frans.

Welk niveau is geschikt voor jou?

Onze taalcursussen zijn gekoppeld aan de taalniveaus van het Europees Referentiekader (CEFR). Heb je niet eerder een cursus Frans bij ons gevolgd en wil je weten op welk niveau je kunt instromen? Via een gratis telefonisch intakegesprek kun je je niveau laten vaststellen.

Plan je intakegesprek

 • Franse taalcursus

  Taalcursus Frans voor absolute beginners (op weg naar A1)

  De cursus Frans op weg naar A1 is de absolute beginnerscursus voor als je nog geen voorkennis van het Frans hebt. Je maakt kennis met de Franse taal en cultuur en leert de basis om in het Frans te communiceren.

 • Franse taalcursus

  Taalcursus Frans voor beginners (A1)

  De cursus Frans A1 is een beginnerscursus voor als je nog weinig tot geen voorkennis van het Frans hebt. Je maakt kennis met de Franse taal en cultuur en leert de basis om in het Frans te communiceren.

 • Franse taalcursus

  Taalcursus Frans voor beginners (op weg naar A2)

  Volg deze cursus Frans leren op weg naar A2 als je al eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Frans kunt begrijpen. Je kunt de cursus ook volgen als je de cursus Frans leren (A1) hebt gevolgd.

 • Franse taalcursus

  Taalcursus Frans voor beginners (A2)

  Volg deze cursus Frans A2 als je al eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Frans kunt begrijpen. Deze cursus is het vervolg op Frans leren op weg naar A2.

 • Franse taalcursus

  Taalcursus Frans voor halfgevorderden (op weg naar B1)

  Volg deze online cursus Frans op weg naar B1 als je eenvoudige gesprekken kunt voeren in het Frans en eenvoudige, korte teksten kunt lezen en schrijven.

 • Franse taalcursus

  Taalcursus Frans voor halfgevorderden (B1)

  Bij deze cursus Frans B1 voor halfgevorderden bouw je verder op wat je in de cursus Frans op weg naar B1 hebt geleerd.

 • Franse taalcursus

  Taalcursus Frans voor gevorderden (B2)

  Tijdens deze cursus Frans B2 bouw je verder op wat je in de cursus Frans op weg naar B2 hebt geleerd.

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 36 12 159