Groepscursussen Italiaans

Italiaans leren voor een reis, of om te communiceren met Italiaanse zakenpartners? We bieden meerdere cursussen aan op verschillende niveaus en voor verschillende wensen en behoeften. Leer communiceren in het Italiaans en maak kennis met de cultuur.

Bepaal je niveau met een intakegesprek

Heb je nog nooit een cursus Italiaans gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Via een (telefonisch) intakegesprek kom je er snel en gratis achter op welk niveau je kunt instromen. 

 • Cursist voor een Italiaans plein

  Taalcursus Italiaans op weg naar A1

  De cursus Italiaans op weg naar A1 is de absolute beginnerscursus voor als je nog geen voorkennis van het Italiaans hebt. Je maakt kennis met de Italiaanse taal en cultuur en leert de basis om in het Italiaans te communiceren.

 • Cursist voor een Italiaans plein

  Taalcursus Italiaans A1

  De cursus Italiaans A1 is een beginnerscursus voor als je nog weinig tot geen voorkennis van het Italiaans hebt. Je maakt kennis met de Italiaanse taal en cultuur en leert de basis om in het Italiaans te communiceren.

 • Cursist voor een Italiaans plein

  Taalcursus Italiaans op weg naar A2

  Volg deze cursus Italiaans op weg naar A2 als je al eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Italiaans kunt begrijpen.

 • Cursist voor een Italiaans plein

  Taalcursus Italiaans A2

  Bij deze A2 cursus ligt de nadruk op mondelinge communicatie. Uiteraard komen ook lees-, luister- en schrijfvaardigheid aan bod. Bovendien leer je meer over de Italiaanse cultuur.

 • Cursist voor een Italiaans plein

  Taalcursus Italiaans B1

  Bij deze cursus Italiaans leren B1 bouw je verder op wat je in de cursus Italiaans op weg naar B1 hebt geleerd.

 • Cursist voor een Italiaans plein

  Taalcursus Italiaans B2

  Tijdens deze cursus Italiaans B2 bouw je verder op wat je in de cursus Italiaans op weg naar B2 hebt geleerd.

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 36 12 159