Groepscursussen Japans

Wil je Japans leren en kennismaken met de Japanse cultuur? We bieden verschillende cursussen die passen bij jouw niveau, wensen en behoeften. Ontdek de voordelen van het beheersen van de taal van een van de grootste economieën ter wereld.

Bepaal je niveau met een intakegesprek

Heb je nog nooit een cursus Japans gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Via een (telefonisch) intakegesprek kom je er snel en gratis achter op welk niveau je kunt instromen. 

 • Vrouw voor een Japans landschap

  Taalcursus Japans op weg naar A1

  De cursus Japans op weg naar A1 is de absolute beginnerscursus voor als je nog geen voorkennis van het Japans hebt. Je leert het schrift, maakt kennis met de Japanse cultuur en leert de basis om in het Japans te communiceren.

 • Vrouw voor een Japans landschap

  Taalcursus Japans A1

  Volg deze cursus Japans A1 als je nog maar weinig kennis van het Japans hebt en je je taalvaardigheid verder wilt verbeteren. Na deze cursus kun je simpele gesprekken voeren in het Japans.

 • Vrouw voor een Japans landschap

  Taalcursus Japans op weg naar A2

  Volg deze cursus Japans op weg naar A2 als je al eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Japans kunt begrijpen.

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 36 12 159