Groepscursussen Koreaans

Wil je leren communiceren in het Koreaans, één van de jongste talen ter wereld? Tijdens een cursus Koreaans leer je het Koreaanse alfabet Hangul en maak je kennis met de cultuur. We bieden verschillende cursussen die passen bij jouw niveau, wensen en behoeften.

Bepaal je niveau met een intakegesprek

Heb je nog nooit een cursus Koreaans gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Via een (telefonisch) intakegesprek kom je er snel en gratis achter op welk niveau je kunt instromen. 

 • Man voor een Koreaans gebouw

  Taalcursus Koreaans op weg naar A1

  Als je een absolute beginner bent dan is deze cursus Koreaans op weg naar A1 een goede eerste stap om kennis te maken met de Koreaanse taal en cultuur.

 • Man voor een Koreaans gebouw

  Taalcursus Koreaans A1

  De cursus Koreaans A1 is een beginnerscursus voor als je nog weinig tot geen voorkennis van het Koreaans hebt. Je maakt kennis met de Koreaanse taal en cultuur en leert de basis om in het Koreaans te communiceren.

 • Man voor een Koreaans gebouw

  Taalcursus Koreaans op weg naar A2

  Volg deze cursus Koreaans leren op weg naar A2 als je al eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Koreaans kunt begrijpen.

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 36 12 159