Groepscursussen Russisch

Waarom Russisch leren spreken? De Russische taal is één van de meest gesproken talen ter wereld en de grootste in Europa. Kennis van de Russische taal brengt je een stap dichterbij de kennis van cultuur, tradities en gewoonten van het land met meer dan 143 miljoen mensen.

Bepaal je niveau met een intakegesprek

Heb je nog nooit een cursus Russisch gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Via een (telefonisch) intakegesprek kom je er snel en gratis achter op welk niveau je kunt instromen. 

 • Man op het Rode plein in Rusland

  Taalcursus Russisch op weg naar A1

  De cursus Russisch op weg naar A1 is de absolute beginnerscursus voor als je nog geen voorkennis van het Russisch hebt. Je maakt kennis met de Russische taal en cultuur en leert de basis om in het Russisch te communiceren.

 • Man op het Rode plein in Rusland

  Zomercursus Russisch op weg naar A1

  Heb je nog geen kennis van het Russisch en wil je in één week een goede basis leggen? Volg dan deze zomercursus. Je maakt kennis met de Russische taal en cultuur en creëert een stevig fundament om effectief te kunnen communiceren in het Russisch.

 • Man op het Rode plein in Rusland

  Taalcursus Russisch A1

  In deze cursus Russisch A1 maak je kennis met de Russische taal en cultuur en creëer je een stevig fundament om effectief te kunnen communiceren in het Russisch. Volg deze cursus als je nog weinig kennis van het Russisch hebt.

 • Man op het Rode plein in Rusland

  Taalcursus Russisch op weg naar A2

  Volg deze cursus Russisch op weg naar A2 als je al eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Russisch kunt begrijpen.

 • Man op het Rode plein in Rusland

  Taalcursus Russisch A2

  Als je al eenvoudige zinnen kan maken en begrijpen, is deze cursus Russisch A2 iets voor jou. Het is een vervolg op de cursus Russisch op weg naar A2.

 • Man op het Rode plein in Rusland

  Taalcursus Russisch op weg naar C1

  Wil je je Russische taalvaardigheid naar een nog hoger niveau tillen? Volg dan deze cursus Russisch op weg naar C1.

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 36 12 159