Groepscursussen Spaans

Spaans is de op één na meest gebruikte taal ter wereld. Beheersing van de Spaanse taal stelt je in staat om met een half miljard mensen te communiceren. Volg een van onze verschillende cursussen, maak kennis met de cultuur van de Spaanstalige wereld en ontdek de voordelen.

Bepaal je niveau met een intakegesprek

Heb je nog nooit een cursus Spaans gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Via een (telefonisch) intakegesprek kom je er snel en gratis achter op welk niveau je kunt instromen. 

 • Jonge vrouw poseert aan de Spaanse kust

  Zomercursus Spaans voor absolute beginners (op weg naar A1)

  Heb je nog geen kennis van het Spaans en wil je in één week een goede basis leggen? Volg dan deze zomercursus. Je maakt kennis met de Spaanse taal en cultuur en creëert een stevig fundament om effectief te kunnen communiceren in het Spaans.

 • Jonge vrouw poseert aan de Spaanse kust

  Zomercursus Spaans voor beginners (A1)

  Heb jij al enige basiskennis van de Spaanse taal en wil je in één week niveau A1 behalen? Volg dan deze zomercursus Spaans en creëer een stevig fundament om effectief te kunnen communiceren in het Spaans.

 • Vrouw afgebeeld voor een Spaanse stad

  Taalcursus Spaans op weg naar A1

  De cursus Spaans op weg naar A1 is de absolute beginnerscursus voor als je nog geen voorkennis van het Spaans hebt. Je maakt kennis met de Spaanse taal en cultuur en leert de basis om in het Spaans te communiceren.

 • Vrouw afgebeeld voor een Spaanse stad

  Taalcursus Spaans A1

  Creëer in deze cursus Spaans A1 een stevig fundament om effectief te kunnen communiceren in het Spaans. Je kunt deze cursus volgen als je nog weinig kennis van het Spaans hebt. Deze cursus is een vervolg op de cursus Spaans op weg naar A1.

 • Vrouw afgebeeld voor een Spaanse stad

  Taalcursus Spaans op weg naar A2

  Volg deze cursus Spaans op weg naar A2 als je al eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Spaans kunt begrijpen. Je kunt de cursus ook volgen als je de cursus Spaans leren A1 hebt gevolgd.

 • Vrouw afgebeeld voor een Spaanse stad

  Taalcursus Spaans A2

  Tijdens deze cursus Spaans A2 bouw je verder op wat je in de cursus Spaans leren op weg naar A2 hebt geleerd.

 • Vrouw afgebeeld voor een Spaanse stad

  Taalcursus Spaans op weg naar B1

  Kun je al eenvoudige, korte gesprekken voeren en korte Spaanse teksten lezen en eenvoudige berichten schrijven? En wil je je Spaanse taalvaardigheid verder ontwikkelen? Volg dan deze cursus Spaans op weg naar B1.

 • Vrouw afgebeeld voor een Spaanse stad

  Taalcursus Spaans B1

  Bij deze cursus Spaans leren B1 bouw je verder op wat je in de cursus Spaans op weg naar B1 hebt geleerd.

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 36 12 159