Docent geeft les in een grote collegezaal
Docent geeft les in een grote collegezaal

Lesgeven in het Engels voor hbo/wo docenten

Geef je college in het Engels, of ga je dat binnenkort doen? Dan wil je je niet druk hoeven maken om je taalvaardigheid en de specifieke vaardigheden die bij lesgeven aan een internationale groep komen kijken. Wij helpen je om zelfverzekerd les te geven in het Engels.

Als expertisecentrum voor taal en communicatie van de Radboud Universiteit ondersteunen we hoger onderwijsinstellingen al bijna 30 jaar met trainingen en tools voor docenten. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

 • Lecturing in English in the International Classroom (e-learning)

  Internationalisering biedt veel interessante nieuwe mogelijkheden voor studenten en docenten maar vraagt ook meer van de taal- en communicatievaardigheden van die laatste groep. Deze e-learning helpt je hierbij.

 • Lecturing in English in the International Classroom - training op maat

  Lecturing in English in the International Classroom is een op maat gemaakte groepstraining voor het verbeteren van de taal- en communicatievaardigheden die je nodig hebt om effectief les te geven in het Engels.

 • Lecturing Observation Service

  Met de Lecturing Observation Service (LOS) kun je jouw manier van lesgeven in het Engels optimaliseren met hulp van een coach. Je wordt geobserveerd tijdens een van je Engelstalige colleges of per video en krijgt na afloop feedback en advies op maat.

 • Algemene taalvaardigheidscursussen Engels voor docenten

  Voor docenten die Engelstalig onderwijs geven, bieden we speciale cursussen Engels aan. Deze cursussen bereiden de docenten voor op de officiële Cambridge-examens die de British Council een paar keer per jaar afneemt.

 • Fluency Coaching for Lecturers - training op maat

  Onze maatwerktraining, Fluency Coaching voor docenten, is bedoeld om eventuele lacunes in je taalvaardigheid te ontdekken en je spreekvaardigheid te bevorderen, zodat je zelfverzekerd les kunt geven in het Engels.

Contactinformatie

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024-361 21 59