Lessituatie op een basisschool
Lessituatie op een basisschool

Lesgeven in het Engels voor docenten in het primair onderwijs

Gaat jouw basisschool beginnen met vervroegd Engels? Of geef je al les in het Engels en wil je je taalvaardigheid vergroten? Bij Radboud in'to Languages kun je kiezen uit trainingen en workshops voor de hele school, voor je team óf voor jou alleen. Na afloop ga je geïnspireerd en met meer zelfvertrouwen aan de slag.

 • Vrouwelijke docent helpt leerling in de klas

  Primary Classroom English

  Geef je in het Engels les aan basisschoolleerlingen of ga je dat binnenkort doen? Via deze cursus kun je je Engelse taalvaardigheid vergroten en tips en handvatten krijgen om met meer zelfvertrouwen soepel in het Engels les te kunnen geven.

 • Algemene taalvaardigheidscursussen Engels voor docenten

  Voor docenten die Engelstalig onderwijs geven, bieden we speciale cursussen Engels aan. Deze cursussen bereiden de docenten voor op de officiële Cambridge-examens die de British Council een paar keer per jaar afneemt.

 • Workshops voor docenten in het primair onderwijs

  Met deze workshops voor docenten in het PO kun je de taalvaardigheid van je team opfrissen of samenwerken aan de basisbeginselen van lesgeven in het Engels.

Subsidie aanvragen

Ben jij een leraar in het primair onderwijs en wil je werken aan professionalisering van jezelf of je team? Dan kun je een aanvraag doen voor de subsidieregeling Internationalisering Funderend Onderwijs (IFO). Wij denken graag met je mee over je aanvraag op het snijvlak van taal, communicatie en interculturaliteit.

Meer over de IFO-subsidie

Contactinformatie

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Neem contact op

024-361 21 59