Lessituatie op een middelbare school
Lessituatie op een middelbare school

Lesgeven in het Engels voor vo- en mbo-scholen

Ben jij docent in het voorgezet tweetalig onderwijs of op een mbo-school en geef je les in het Engels of ga je dat binnenkort doen? Wil je zelfverzekerder voor de klas staan door je Engels op te frissen en je taalvaardigheid te vergroten? Bij Radboud in'to Languages kun je kiezen uit trainingen en workshops voor de hele school, voor je team óf voor jou alleen. Na afloop ga je geïnspireerd en met meer zelfvertrouwen aan de slag.

 • Classroom English - CLIL

  Ben jij docent op een tweetalige school in het middelbare (beroeps)onderwijs waar Engelstalig onderwijs wordt gegeven? En ben je nog onzeker over jouw Engelse taalvaardigheid? Dan is onze cursus Classroom English iets voor jou.

 • Classroom English E-learning

  Deze cursus van In'to biedt de mogelijkheid om je Engelse vaardigheden te ontwikkelen waar en wanneer je maar wilt. De cursus bestaat uit vijf modules over de belangrijkste aspecten van taalontwikkeling voor jouw tweetalige lessen.

 • Classroom English Observation Service

  Zou je graag begeleiding en persoonlijke feedback willen op het Engels dat je gebruikt wanneer je voor de klas staat? De Classroom English Observation Service van In'to is gericht op belangrijke aspecten die extra aandacht verdienen.

 • Ontwikkelingsworkshops voor docenten

  Wil je team de taalvaardigheid opfrissen of samenwerken aan de basisbeginselen van lesgeven in het Engels? Of heeft jouw school al veel ervaring met TTO? In beide gevallen bieden we workshops aan die jullie verder kunnen helpen.

 • Algemene taalvaardigheidscursussen Engels voor docenten

  Voor docenten die Engelstalig onderwijs geven, bieden we speciale cursussen Engels aan. Deze cursussen bereiden de docenten voor op de officiële Cambridge-examens die de British Council een paar keer per jaar afneemt.

Subsidie aanvragen

Ben jij docent in het voortgezet onderwijs of het mbo en wil je werken aan professionalisering van jezelf of je team? Dan kun je een aanvraag doen voor de subsidieregeling Internationalisering Funderend Onderwijs (IFO). Wij denken graag met je mee over je aanvraag op het snijvlak van taal, communicatie en interculturaliteit.

Meer over de IFO-subsidie

Contactinformatie

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024-361 21 59