Contact

Kom bij ons langs op kantoor of neem contact op via het formulier onderaan de pagina. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur, met uitzondering van nationale feestdagen. 

Een droneshot van once campus tijdens de herfst.

Locatie

Erasmusgebouw, begane grond, kamer 00.28
Erasmusplein 1
6525 HT Nijmegen

Zoek je een specifieke leslocatie, of wil je weten waar je kunt parkeren?

Campus & bereikbaarheid

Neem contact op

* Verplicht veld

Wil je meer informatie of heb je een vraag over een specifieke cursus? Wil je een vrijblijvende offerte of een intake aanvragen? Je kunt je gegevens invullen op onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Waarover wil je contact met ons opnemen?
Over welk(e) training, cursus of onderwerp wens je meer informatie of heb je een vraag?
Voor welk(e) training op maat wil je een offerte opvragen?
In welke training heb je interesse?
In welke training heb je interesse?
In welke training heb je interesse?
In welke training heb je interesse?
In welke training of workshop heb je interesse?

Voor onze taaltrainingen Frans kun je direct een intake inplannen via de online tool. Indien er geen gewenste tijd beschikbaar is, kun je het ons laten weten door via dit contactformulier een algemene vraag te stellen. 

 

 

Voor onze taaltrainingen Duits kun je direct een intake inplannen via de online tool. Indien er geen gewenste tijd beschikbaar is, kun je het ons laten weten door via dit contactformulier een algemene vraag te stellen. 

 

 

Voor onze taaltrainingen Engels kun je je niveau laten bepalen door een Oxford Online Placement Test (OOPT) in te plannen via de online tool. Lees voor het aanmelden ook de uitgebreide informatie over de OOPT.

 

Voor onze taaltrainingen Italiaans kun je direct een intake inplannen via de online tool. Indien er geen gewenste tijd beschikbaar is, kun je het ons laten weten door via dit contactformulier een algemene vraag te stellen. 

 

 

Voor onze taaltrainingen Russisch kun je direct een intake inplannen via de online tool. Indien er geen gewenste tijd beschikbaar is, kun je het ons laten weten door via dit contactformulier een algemene vraag te stellen. 

 

 

Voor onze taaltrainingen Spaans kun je direct een intake inplannen via de online tool. Indien er geen gewenste tijd beschikbaar is, kun je het ons laten weten door via dit contactformulier een algemene vraag te stellen. 

 

Voor onze dag- en avondcursussen Nederlands kun je je niveau laten bepalen door een online toets te maken en een intake-assessment in te plannen via onze online tool. Lees meer over de procedure en het aanmelden.

Voor onze Social Dutch cursussen kun je direct een telefonisch intake-assessment inplannen.

Voor Noors bieden we alleen trainingen op maat aan. Als je de informatie en kosten hebt bekeken en je hebt interesse in een training op maat, vraag dan een offerte aan. Onderdeel van dit traject is ook een intake.

Voor Turks bieden we alleen trainingen op maat aan. Als je de informatie en kosten hebt bekeken en je hebt interesse in een training op maat, vraag dan een offerte aan. Onderdeel van dit traject is ook een intake.

Voor Pools bieden we alleen trainingen op maat aan. Als je de informatie en kosten hebt bekeken en je hebt interesse in een training op maat, vraag dan een offerte aan. Onderdeel van dit traject is ook een intake.

Contactgegevens

024 - 361 21 59