Taaltrainingen op maat

Wil je Spaans, Arabisch, Duits, Nederlands of een andere taal leren voor een specifiek doel, en zoek je daarvoor een gerichte training op maat? We stellen graag samen met jou een passend traject samen.

Wat voor een soort taaltraining op maat je ook zoekt, wij hebben het voor je. Hieronder zetten we de meest verschillende opties uiteen.

Individueel, met een groep, op locatie of online

We verzorgen trainingen op maat zowel voor inviduen als voor teams of afdelingen van een organisatie. Ook qua locatie zijn er verschillende mogelijkheden.

Meer over taaltrainingen op maat

Intensieve taaltrainingen

Door jezelf helemaal onder te dompelen in een taal kun je in een betrekkelijk korte periode veel vooruitgang boeken. Dat is het doel van het vijfdaagse onderdompelingsprogramma bij Radboud in’to Languages. Het gros van onze deelnemers is een heel CEFR-niveau omhoog gegaan aan het eind van de week. Deze training is in elke taal te volgen.

Meer over intensieve taaltrainingen

Taalspecifieke opties

Radboud in'to Languages heeft voor de Duitse, Engelse en Nederlandse taal verschillende specifieke trainingen op maat. De volgende trainingen kunnen we geheel aanpassen op jouw specifieke leervraag.

Duits

Engels

Nederlands