Vertalingen

Je kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaande vertalingen in en uit alle talen. Onze moedertaalvertalers hebben niet alleen een uitstekende talenkennis, maar ook een achtergrond binnen een of meerdere specifieke vakgebieden, zoals:

  • (Bio)medisch
  • Life Sciences
  • Wetenschappelijk
  • Onderwijs
  • Juridisch
  • HR
Logo Kiwa

Elke vertaling wordt gereviseerd door een ervaren revisor. Met deze vierogenmethodiek voldoet je vertaling aan het ISO17100:2015-keurmerk.

Beëdigde vertalingen

Heb je een vertaling nodig voor een officiële instantie, dan kun je bij ons terecht voor een beëdigde vertaling. Je vertaling wordt verzorgd door een vertaler die ingeschreven staat in het Register voor beëdigde tolken en vertalers.

Beveiligde machinevertalingen

Is je tekst voor intern gebruik of heb je een beperkt budget, dan bieden we ook beveiligde machinevertalingen aan, met en zonder nabewerking door een professionele redacteur.

Gratis vertaallijst voor medewerkers RU en Radboudumc

Medewerkers van de Radboud Universiteit, het Radboudumc en andere hogeronderwijsinstellingen kunnen bij ons profiteren van een zorgvuldig opgestelde, gratis woordenlijst met Nederlands-Engelse vertalingen van woorden die binnen de academische wereld gangbaar zijn.

Tarieven

Meer informatie over tarieven, levertijden en algemene voorwaarden

Feedback

Heb je vragen over onze vertaling of heb je deze na ontvangst nog aangepast, dan horen wij dat graag. Wij verwerken deze feedback en gebruiken alle input bij nieuwe opdrachten. Het resultaat: onze vertalingen sluiten nog beter aan bij je eisen, wensen en verwachtingen.

Advies nodig?

Heb je een vraag of wil je een vertaling aanvragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

06-27821849