Een student met een koptelefoon op achter een computer in het Comeniusgebouw.
Een student met een koptelefoon op achter een computer in het Comeniusgebouw.

Taaltoetsing

Radboud in'to Languages ontwikkelt en beoordeelt taaltoetsen en neemt deze af. Onze docenten hebben precies de deskundigheid en praktijkervaring die hierbij nodig is. Ook kun je bij ons terecht voor workshops over toetsontwikkeling en adviseren we onderwijsinstellingen bij de keuze en ontwikkeling van taalvaardigheidstoetsen.

Niveauverklaring nodig?

Moet je voor je studie of werk aantonen wat je huidige taalniveau is? Je kunt bij ons terecht voor niveauverklaringen voor Engels, Duits, Frans en Spaans.

Lees verder

Workshops en trainingen voor docenten

Wij bieden onder andere workshops in toetsen ontwikkelen voor spreek-, schrijf-, lees- en luistervaardigheid.

Bekijk het aanbod

Toetsontwikkeling en -advies in opdracht

Naast toetsen voor de Radboud Universiteit ontwikkelen we ook toetsen in opdracht. Een aantal ontwikkel- en adviestrajecten waar Radboud in’to Languages bij betrokken is geweest:

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op. 

Gerelateerd blogs

  • Meerkeuzetoets maken

    5 grandioze geheimen om elke meerkeuzetoets te halen!

    Hoe maak je een goede meerkeuzetoets, die echt de stof toetst en niet gehaald kan worden door simpelweg de trucjes te kennen omtrent het beantwoorden van meerkeuzevragen? In deze blog bespreken we de meest voorkomende valkuilen.

Contact

Heb je een vraag over een van onze toetsen of wil je advies? Neem dan contact op met Bram de Jong: bram.dejong [at] ru.nl.

Organisatieonderdeel