Vrouw staande voor een Chinese stad
Vrouw staande voor een Chinese stad

Taaltrainingen Chinees

Wil je (beter) leren communiceren in het Chinees en kennismaken met de Chinese cultuur? Volg een van onze cursussen of trainingen passend bij jouw niveau, wensen en behoeften. Ontdek de voordelen van het beheersen van een van de belangrijkste talen ter wereld.

Hoe wil je Chinees leren?

Leer je graag in groepsverband samen met medecursisten? Of werk je liever zo gericht mogelijk en op eigen tempo aan jouw leerdoelen? Kies de vorm die het beste bij jou past.

Groepscursus in een leslokaal

Groepscursussen

Vaste dag en tijd.
Op locatie, online of combinatie.

/opleidingen/meer-onderwijs-en-trainingen/taaltrainingen/taal/4873/type/4890
Twee personen die samen een document lezen

Trainingen op maat

Afgestemd op jouw wensen.
Verschillende vormen mogelijk.

/radboud-into-languages/trainingen/taaltrainingen-op-maat

Bepaal je niveau

Heb je nog nooit een cursus Chinees gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Dan is een gratis telefonisch intakegesprek aan te raden.

Vraag een intake aan

Wat anderen vinden van onze cursussen

Ik heb zoveel geleerd tijdens de cursus Chinees A2 bij Sarah Li. Ze is een hele goede lerares en ik heb eigenlijk het gevoel dat ik mijn schrijf- en spreekvaardigheid enorm heb verbeterd. Tijdens de lessen worden we altijd aangemoedigd om Chinees te spreken. Ik vond het leuk hoe de lessen waren gestructureerd en de powerpoint slides met alle extra informatie. Naast de oefeningen uit ons boek gaf ze altijd wat extra schrijfopdrachten, waardoor we onze schrijfvaardigheid konden verbeteren. Ik heb echt genoten van de les (hoewel deze online was) en ik kijk uit naar de volgende cursus met Sarah Li.

- Amu Shrestha

Groepscursus in een leslokaal

Alvast een les uitproberen?

Bekijk gratis ons webinar Chinees

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 36 12 159

Gerelateerde blogs