Vrouw voor uitzicht in Londen
Vrouw voor uitzicht in Londen

Taaltrainingen Engels

Op zoek naar een manier om je Engelse taalvaardigheid naar een hoger niveau te tillen? Of wil je je voorbereiden op een Cambridge-examen? Bekijk ons aanbod en vind de training of cursus die past bij jouw niveau, wensen en behoeften.

Groepscursussen Engels

Start: augustus

Start: september

Trainingen Engels op maat

Wil je liever individueel of sneller les? Of heb je een specifiek doel waar je gericht aan wilt werken? Bekijk dan onze mogelijkheden voor een training afgestemd op jouw wensen.

Taaltrainingen op maat

Intensieve taaltrainingen

Door jezelf helemaal onder te dompelen in een taal kun je in een betrekkelijk korte periode veel vooruitgang boeken. Dat is het doel van het vijfdaagse onderdompelingsprogramma bij Radboud in’to Languages.

Meer over intensieve taaltrainingen

Leslokaal met docent die lesgeeft over Engelse uitspraak

Bepaal je niveau

Je kunt je niveau Engels bepalen door een Oxford Online Placement Test (OOPT) te maken. Aan de hand van jouw OOPT-score adviseren we je op welk niveau je het beste kunt instromen.

Meer over de OOPT-test

Wil je zelf alvast een idee krijgen van je niveau, dan kan dat met onze online niveautest.

Wat anderen vinden van onze cursussen

De lessen van Myrte zijn helder en doelgericht en ik vind haar een hele goede docent. Ze zorgt voor een goede voorbereiding, houdt overzicht en heeft een rustige en zeer duidelijke manier van lesgeven. Ze luistert goed naar ieders wensen en er is altijd ruimte voor het stellen van vragen. Je merkt dat er veel ruimte is voor oefening en dus ook voor het maken van fouten, dit is heel prettig voor het leerproces.

- Rebecca van Veen

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 36 12 159

Gerelateerde blogs