Vrouw voor uitzicht in Londen
Vrouw voor uitzicht in Londen

Taaltrainingen Engels

Je taalbeheersing van het Engels naar een hoger niveau tillen? Of je voorbereiden op een Cambridge-examen? Ontdek welke cursus of training past bij jouw niveau, wensen en behoeften. Leer (beter) communiceren in het Engels en maak kennis met de cultuur.

Hoe wil je Engels leren?

Leer je graag in groepsverband samen met medecursisten? Of werk je liever zo gericht mogelijk en op eigen tempo aan jouw leerdoelen? Kies de vorm die het beste bij jou past.

Groepscursus in een leslokaal

Groepscursussen

Vaste dag en tijd.
Op locatie, online of combinatie.

/opleidingen/meer-onderwijs-en-trainingen/taaltrainingen/taal/4875/type/4890
Twee personen die samen een document lezen

Trainingen op maat

Afgestemd op jouw wensen.
Verschillende vormen mogelijk.

/radboud-into-languages/trainingen/taaltrainingen-op-maat

Bepaal je niveau

Je kunt je niveau Engels bepalen door een Oxford Online Placement Test (OOPT) te maken. Aan de hand van jouw OOPT-score adviseren we je op welk niveau je het beste kunt instromen.

Meer over de OOPT-test

Wil je zelf alvast een idee krijgen van je niveau, dan kan dat met onze online niveautest.

Wat anderen vinden van onze cursussen

De lessen van Myrte zijn helder en doelgericht en ik vind haar een hele goede docent. Ze zorgt voor een goede voorbereiding, houdt overzicht en heeft een rustige en zeer duidelijke manier van lesgeven. Ze luistert goed naar ieders wensen en er is altijd ruimte voor het stellen van vragen. Je merkt dat er veel ruimte is voor oefening en dus ook voor het maken van fouten, dit is heel prettig voor het leerproces.

- Rebecca van Veen

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 36 12 159