Vrouw voor uitzicht in Parijs
Vrouw voor uitzicht in Parijs

Taaltrainingen Frans

Wil je (beter) leren communiceren in het Frans en je verdiepen in de cultuur? Ontdek de voordelen van het beheersen van een van de belangrijkste talen ter wereld met een van onze trainingen Frans.

Hoe wil je Frans leren?

Leer je graag in groepsverband samen met medecursisten? Of werk je liever zo gericht mogelijk en op eigen tempo aan jouw leerdoelen? Kies de vorm die het beste bij jou past.

Groepscursus in een leslokaal

Groepscursussen

Vaste dag en tijd.
Op locatie, online of combinatie.

/radboud-into-languages/taaltrainingen/frans/groepscursussen
Twee personen die samen een document lezen

Trainingen op maat

Afgestemd op jouw wensen.
Verschillende vormen mogelijk.

/radboud-into-languages/trainingen/taaltrainingen-op-maat

Bepaal je niveau

Heb je nog nooit een cursus Frans gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Dan is een gratis telefonisch intakegesprek verplicht. 

Plan direct je intakegesprek in

Wil je zelf alvast een idee krijgen van je niveau, dan kan dat met onze online niveautest.

Wat anderen vinden van onze cursussen

Om mijn Frans te verbeteren heb ik een maatwerktraining gevolgd bij Radboud in'to Languages. Ik heb gekozen voor een intensieve week Frans, waarbij je van 's ochtends vroeg tot aan het einde van de dag wordt ondergedompeld in de taal. Zelfs tijdens de lunch spraken we Frans. De training was aangepast aan mijn niveau en aan het einde van elke dag ontving ik van de docent een lijst met woorden en uitdrukkingen die ik die dag had geleerd. We deden verschillende oefeningen waarbij alle competenties (lezen, schrijven, luisteren, spreken) aan bod kwamen. De docent, een geboren Française, was uitstekend en heeft me erg vooruitgeholpen. Kortom: ik kan deze training van harte aanbevelen.

- Marijn Knieriem

Uitzicht over stad in Frankrijk

Alvast een les uitproberen?

Bekijk gratis ons webinar Frans

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 36 12 159

Gerelateerde blogs

  • Docent geeft les aan kleine groep studenten

    OneRoom: de lesruimte die fysiek en online écht samenbrengt

    Onze nieuwe OneRoom lesruimte is ingericht met geavanceerde technologie, die speciaal ontwikkeld is om tegelijkertijd aan deelnemers op locatie én online les te geven. We vroegen Kasper Maes wat er zo bijzonder is aan deze ruimte.

  • Woman with phone in hammock

    Handige gratis (ver)taalapps voor op vakantie

    Het kan op vakantie of uitwisseling handig zijn om een (ver)taalapp bij de hand te hebben, bijvoorbeeld voor het snel opzoeken van een woord of zinnetje. We zetten een paar handige apps op een rij.