Cursist voor een Italiaans plein
Cursist voor een Italiaans plein

Taaltrainingen Italiaans

Italiaans leren voor een reis, of om te kunnen communiceren met Italiaanse zakenpartners? Je vindt bij ons cursussen en trainingen op verschillende niveaus en voor verschillende wensen en behoeften. Leer communiceren in het Italiaans en maak kennis met de cultuur.

Groepscursussen Italiaans

Start: september/oktober

Trainingen Italiaans op maat

Wil je liever individueel of sneller les? Of heb je een specifiek doel waar je gericht aan wilt werken? Bekijk dan onze mogelijkheden voor een training afgestemd op jouw wensen.

Taaltrainingen op maat

Intensieve taaltrainingen

Door jezelf helemaal onder te dompelen in een taal kun je in een betrekkelijk korte periode veel vooruitgang boeken. Dat is het doel van het vijfdaagse onderdompelingsprogramma bij Radboud in’to Languages.

Meer over intensieve taaltrainingen

Groepscursus in een leslokaal

Bepaal je niveau

Heb je nog nooit een cursus Italiaans gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Dan is een gratis telefonisch intakegesprek verplicht. 

Plan direct je intakegesprek in

Wil je zelf alvast een idee krijgen van je niveau, dan kan dat met onze online niveautest.

Wat anderen vinden van onze cursussen

Heb de cursus 'Italiaans - op weg naar A1' gevolgd. Ik ben zo enthousiast dat ik ook de cursus A1 ga doen. De docent is aardig, duidelijk en betrekt iedereen bij de les. Ik heb echt het idee dat ik stappen maak in het begrijpen en spreken van de Italiaanse taal!

- Ellen Hoogers

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 36 12 159

Gerelateerde blogs