Man op het Rode plein in Rusland
Man op het Rode plein in Rusland

Taaltrainingen Russisch

Waarom Russisch leren? De Russische taal is een van de meest gesproken talen ter wereld en de grootste in Europa. Kennis van de taal helpt je niet alleen in het Russisch te communiceren, maar brengt je ook een beter begrip van de cultuur van het land. Vind bij ons de cursus of training die past bij jouw wensen.

Groepscursussen Russisch

 

Start: september/oktober

Trainingen Russisch op maat

Wil je liever individueel of sneller les? Of heb je een specifiek doel waar je gericht aan wilt werken? Bekijk dan onze mogelijkheden voor een training afgestemd op jouw wensen.

Taaltrainingen op maat

Intensieve taaltrainingen

Door jezelf helemaal onder te dompelen in een taal kun je in een betrekkelijk korte periode veel vooruitgang boeken. Dat is het doel van het vijfdaagse onderdompelingsprogramma bij Radboud in’to Languages.

Meer over intensieve taaltrainingen

Doorkijkje naar een plein in Rusland

Bepaal je niveau

Heb je nog nooit een cursus Russisch gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Dan is een gratis telefonisch intakegesprek verplicht. 

Plan direct je intakegesprek in

Wat anderen vinden van onze cursussen

Een hele leuke cursus Russisch A1 gevolgd. Ik had niet verwacht dat ik zoveel zou leren in een korte tijd. De combinatie van zowel online leren als klassikaal is erg prettig!

-Marit Piek

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

024 36 12 159

Gerelateerde blogs