Man afgebeeld voor een wolkenkrabber
Man afgebeeld voor een wolkenkrabber

Cursus Engels voor gevorderden (B2) - Cambridge First

Heb je al een stevige basis en beheers je het Engels op B1-niveau, maar wil je graag een complexer gesprek kunnen voeren of een gedetailleerde Engelse tekst kunnen schrijven? Met deze gevorderdencursus vergroot je je zelfvertrouwen in de Engelse taal en leer je vloeiend communiceren in complexere situaties.

  Algemeen

  In deze cursus verdiep je je kennis van de Engelse taal en ontwikkel je de vaardigheden om effectief en met nuance te spreken, schrijven, lezen en luisteren op B2-niveau. Je vocabulaire wordt verder uitgebreid en je verdiept je grammaticale kennis, met extra aandacht voor idiomatische uitdrukkingen en complexere zinsstructuren. Deze cursus brengt je op het niveau dat je nodig hebt om deel te nemen aan de internationale arbeidsmarkt of opleidingen. Ook is de cursus ideaal als je je Engels wat wilt opfrissen.

  Na deze taalcursus Engels:

  • Kun je vloeiend en spontaan communiceren met sprekers van ieder niveau en actief deelnemen aan discussies;
  • Kun je duidelijke en gedetailleerde beschrijvingen geven, een mening geven over een actueel onderwerp en voor- en tegenargumenten geven;
  • Begrijp je gedetailleerde instructies of uitleg, evenals de meeste tv-programma’s, films en radio-uitzendingen over vertrouwde onderwerpen;
  • Lees en begrijp je artikelen, rapporten en literatuur die complexe ideeën of argumenten bevatten, inclusief gebruik van specifiek vocabulaire in verschillende vakgebieden;
  • Schrijf je heldere, gedetailleerde en goed gestructureerde teksten over complexe onderwerpen, met de juiste structuur en gebruik van verbindingswoorden. Je kunt een formele en informele e-mail/brief, essay, rapport, artikel en recensie schrijven.

  Waarom een cursus bij In'to?

  • Altijd met gekwalificeerde docent;
  • Grammatica leuk en makkelijk uitgelegd;
  • Persoonlijke feedback op jouw Engelse teksten;
  • Je monitort je eigen vooruitgang;
  • Persoonlijke e-learning omgeving;
  • Tips, tools, en oefenexamens;
  • Afwisselende opdrachten en games;
  • Je kunt waar en wanneer je maar wilt leren.

  Ontdek meer over wat onze cursussen Engels onderscheidt.

  Docent legt iets uit met digiboard

  Een les uitproberen?

  Bekijk gratis ons webinar Engels

  /node/64399

  Startdatum

  16 september 2024, 18:00
  Deze cursus eindigt op 13 januari 2025. Elke bijeenkomst duurt 2 uur.
  Kosten
  € 839
  Korting(en)
  10 tot 100% voor RU, Radboudumc en WUR medewerkers, RU en WUR studenten en RU alumni. Zie ‘kosten en inschrijving’ voor voorwaarden.
  Vrijgesteld van btw
  Ja
  Onderwijsvorm
  Keuze tussen op locatie en online
  Voertaal
  Engels
  Aantal bijeenkomsten
  15
  Maximaal aantal deelnemers
  18

  Factsheet

  Type onderwijs
  Cursus
  Niveau
  Halfgevorderd
  Eindresultaat
  Certificaat

  Contactinformatie

  Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Neem contact op

  024 - 361 21 59
  info [at] into.ru.nl (info[at]into[dot]ru[dot]nl)

  Deze cursus vindt plaats van 16 september 2024 t/m 13 januari 2025. I.v.m. vakanties is er geen les op 21 oktober, 23 december en 30 december. 

  Je kunt kiezen uit de volgende twee opties:

  Groep A

  Lesdag & -tijd: maandag van 18.00 - 20.00 uur
  Locatie: op de campus in Nijmegen
  Aantal deelnemers: min. 8 - max. 18

  Groep B

  Lesdag & -tijd: maandag van 18.00 - 20.00 uur
  Locatie: online via de Virtual Classroom en altijd met begeleiding van een docent
  Aantal deelnemers: min. 8 - max. 16

  Opzet en inhoud

  Tijdens de lessen word je volledig ondergedompeld in het Engels. Buiten de les kun je je vaardigheden blijven ontwikkelen met behulp van ons uitgebreide lesmateriaal. Bovendien ontvang je waardevolle tips en oefeningen voor het Cambridge First examen. Op meerdere momenten in de cursus krijg je persoonlijke feedback van je docent. Reken op 2-4 uur zelfstudie per week.

  Cursusmateriaal

  • Open World First Student's Book with Answers with Online Practice, Cambridge University Press (ISBN: 9781108759052).

  Te verkrijgen bij boekhandel Roelants. Dit cursusmateriaal is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

  Cambridge logo

  Cambridge examen

  Na afloop van de cursus heb je niet alleen je Engels naar een hoger niveau getild, maar ben je ook klaargestoomd voor het Cambridge First Exam (B2): je weet precies wat je kunt verwachten op het examen en hoe je die opdrachten het beste kunt aanpakken. Een Cambridge examen kun je afleggen bij een van de British Council examencentra in Nederland. Je wordt beoordeeld op vier vaardigheden: Reading & use of English, writing, listening and speaking.

  Als je slaagt voor het examen bemachtig je een certificaat dat op internationaal niveau je cv verrijkt. Dit certificaat wordt in bijna alle landen erkend en blijft je hele leven geldig. De examenkosten zijn niet inbegrepen bij de cursusprijs. Neem contact op met The British Council om je in te schrijven voor een examen. Je kunt deze cursus ook volgen als je niet aan het examen wil deelnemen. 

  Kosten

  • Regulier tarief: € 839,-
  • Studenten RU: € 335,60 (60% korting)
  • Medewerkers RU en Radboudumc: kosteloos (mits zij aan de voorwaarden voldoen van de taalbeleidkortingsregeling).
  • Medewerkers RU en Radboudumc & alumni: € 755,10 (10% korting)
  • Medewerkers en studenten WUR: € 755,10 (10% korting)

  Bepaal je niveau met een gratis intakegesprek

  Om je niveau te bepalen, maak je eerst een online plaatsingstoets (Oxford Online Placement Test, OOPT). Om mee te kunnen doen met de cursus Engels voor gevorderden (B2) - Cambridge First heb je een OOPT-score tussen de 60 en 80 nodig, of een Cambridge Preliminary certificaat (score c of hoger).

  Meer informatie en inschrijven OOPT

  Als je een cursus bij ons succesvol hebt afgerond krijg je een certificaat van Radboud in’to Languages met je niveau. Met dit certificaat kun je binnen een jaar doorstromen naar het volgende niveau zonder opnieuw de OOPT te hoeven maken.

  Wil je zelf alvast een idee krijgen van je niveau, dan kan dat met onze online niveautest.

  Inschrijven

  Heb je een OOPT-score tussen de 60 en 80 of een Cambridge Preliminary certificaat (score c of hoger)? Dan kun je je inschrijven voor de cursus Engels voor gevorderden (B2) - Cambridge First.

  Schrijf je hier in

  Deze cursus start jaarlijks in september en februari. Wil je deze cursus graag volgen, maar is hij volgeboekt of staat je gewenste startdatum er nog niet bij? Ontvang een bericht van ons wanneer er nieuwe startdata zijn.