Een docent legt de student iets uit
Een docent legt de student iets uit

Intensieve taaltrainingen

Door jezelf helemaal onder te dompelen in een taal kun je in een betrekkelijk korte periode veel vooruitgang boeken. Dat is het doel van het vijfdaagse onderdompelingsprogramma bij Radboud in’to Languages. Het gros van onze deelnemers is een heel CEFR-niveau omhoog gegaan aan het eind van de week.

  Algemeen

  Het trainingsprogramma

  Je programma zal worden afgestemd op je wensen aan de hand van een gedetailleerde behoeftenanalyse die je in overleg met de hoofddocent maakt. Elke dag zal bestaan uit een combinatie van lesuren, tijd voor zelfstudie, reflectie en het eigen maken van de taal, en mogelijkheden om te oefenen tijdens informelere sociale conversaties.

  Je training zal daarnaast worden ondersteund via het gebruik van ons learning management system Brightspace. In dit systeem kun je je vorderingen bijhouden, het lesmateriaal van de trainers raadplegen en de taal oefenen. Het online materiaal is tot een jaar na afronding van de cursus te raadplegen. 

  In vijf dagen je taalvaardigheid aanzienlijk verbeteren door:

  • focus op resultaat; uitgebreide feedback;
  • een programma volledig afgestemd op uw persoonlijke behoefte en professionele context, dus geen standaardmethode;
  • volledige integratie van taal en communicatie;
  • kleinschaligheid met maximale persoonlijke aandacht;
  • excellente trainers met gedegen achtergrond in taal- en communicatiewetenschappen;
  • uitstekende nazorg; terugkombijeenkomsten en extra coaching.

  Ons programma is ontworpen om je van begin tot eind van de dag constant te laten praten over, luisteren naar en denken over de taal die je wilt leren. Dit zorgt ervoor dat je je aan het eind van de week op je gemak voelt en dat je het vertrouwen hebt om te communiceren en werken in een omgeving waar jouw doeltaal wordt gesproken.

  Het dagelijkse programma combineert formeel onderwijs in essentiële vaardigheden met mogelijkheden om contact te hebben met (near-)native speakers in een informelere setting (tijdens een lunch of een algemene bespreking).

  Locatie

  Onze intensieve programma’s vinden plaats op de campus van de Radboud Universiteit. Hier kun je je helemaal onderdompelen in je doeltaal tijdens de interactie met verschillende docenten en ondersteunend personeel. Je komt in aanraking met tal van verschillende soorten accenten.

  In een groep of individueel

  Je kunt er voor kiezen om het programma zelfstandig te volgen, contact te hebben met andere studenten dan wel deel te nemen aan een kleine groep. Dit kan bijvoorbeeld een groep zijn die bestaat uit vrienden of collega’s. We bieden kortingen aan groepen en het is natuurlijk leuker om samen met anderen te leren.

  Certificaat

  Aan het eind van het programma ontvang je een Radboud in’to Languages-certificaat en een eindrapport met daarin je persoonlijke vorderingen en vervolgadvies.

  Hotelovernachting

  Wil je geen tijd kwijt zijn met reizen? Wij hebben met een aantal hotels prijsafspraken gemaakt. Vraag de afdeling maatwerk gerust naar de kortingscode en boek zelf je hotel in de oudste stad van Nederland:

  • Guest House Vertoef
  • Hotel DePrince

  Wat anderen over onze trainingen zeggen

  Doordat ik Nederlands spreek, is het zoveel makkelijker om nieuwe mensen te ontmoeten
  Afbeelding van Marie-Sophie
  Marie-Sophie Simon Student Het verhaal van Marie-Sophie
  De mensen waarderen het altijd enorm als je moeite doet hun taal te spreken
  Reinier Vuylsteke in heen restaurant in Latijns-Amerika
  Reinier Vuylsteke Werkzaam bij de salesafdeling van de Hoogwegt-groep Het verhaal van Reinier

  Factsheet

  Type onderwijs
  Training
  Eindresultaat
  Certificaat

  Contactinformatie

  We denken graag met je mee over wat het beste past bij jouw vraag en wensen en maken met plezier afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem dus gerust contact met ons op.

  Neem contact op

  T: 024 361 61 66
  E: maatwerk [at] into.ru.nl (maatwerk[at]into[dot]ru[dot]nl)

  Face-to-face-training op locatie, inclusief materiaal en lunch: € 5.500,- 

  Vraag een offerte aan

  Ben je een medewerker aan de Radboud Universiteit of Radboudumc?

  Voor de talen Frans, Duits, Engels, Nederlands en Spaans kun je deze training kosteloos volgen. Het college van bestuur en je afdeling betalen namelijk elk 50% van de kosten. 

  Voor andere talen ontvangen medewerkers van de Radboud Universiteit en Radboudumc 10% korting op deze cursus.