Cursisten in een taalles
Cursisten in een taalles

Masterclass voor NT2-docenten: Actief met uitspraak

Vind jij het als NT2-docent soms lastig om cursisten die moeite hebben met de Nederlandse uitspraak, hier goed bij te helpen? Deze workshop geeft je praktische handvatten en laat je kennismaken met activerende werkvormen om klassikaal met uitspraak aan de slag te gaan.

  Algemeen

  De Nederlandse uitspraak kan een enorm obstakel zijn voor een NT2-leerder. Als docent wil je je cursisten helpen zo goed mogelijk verstaanbaar te spreken, maar hoe pak je dat goed aan in de les? Wat maakt de Nederlandse uitspraak nu zo lastig en hoe kun je klassikaal oefenen met uitspraak op een manier die leerzaam, leuk en interactief is?

  Inhoud

  In deze workshop leer je wat de voornaamste uitspraakproblemen bij NT2-leerders zijn en hoe je deze problemen in de groep kunt aanpakken. Extra motiverend is het natuurlijk als de cursisten daarbij geprikkeld en geënthousiasmeerd worden. In de workshop bieden we daarom niet alleen theoretische kennis en handvatten aan, maar laten we ook een aantal activerende werkvormen zien én kun je deze zelf ervaren. Je gaat naar huis met nieuwe kennis en ideeën die je direct in je eigen lessen toe kunt passen.

  Startdatum

  04 juli 2024, 10:00
  Plaats
  Campus Radboud University
  Kosten
  € 195
  Vrijgesteld van btw
  Ja
  Onderwijsvorm
  Op locatie
  Voertaal
  Nederlands
  Bijeenkomsten
  04 juli 2024, 10:00 - 13:00
  Aantal bijeenkomsten
  1
  Maximaal aantal deelnemers
  15

  Factsheet

  Type onderwijs
  Workshop

  Contactinformatie

  Heb je een vraag? Of wil je liever dat wij deze Masterclass voor jouw team op jullie eigen locatie verzorgen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Neem contact op

  024 - 361 21 59
  maatwerk [at] into.ru.nl (maatwerk[at]into[dot]ru[dot]nl)