Man presenteert voor een groep
Man presenteert voor een groep

Pitchen als een pro - training op maat

Wie ooit de vraag heeft gekregen ‘even’ een pitch voor te bereiden, herkent vast hoe lastig dat is. Je hebt vaak maximaal 5 minuten de tijd om je product, jezelf of visie neer te zetten. Wat vertel je? En ook: wat vertel je niet? Hoe zorg je ervoor dat je authentiek blijft en niet te glad wordt? In deze maatwerktraining leer je hoe je een korte, krachtige en persoonlijke pitch geeft waarmee je hoge ogen gooit.

  Algemeen

  Inhoud en aanpak

  Na een korte introductie werk je stap voor stap aan een boeiende pitch passend bij je doelgroep. Je oefent, scherpt aan en wordt gevoed met tips van onze trainer. Van je pitch worden video-opnames gemaakt die je na afloop van de training in alle rust kunt terugkijken. Misschien spannend en soms confronterend, maar zeker onvergetelijk zinvol.

  Wat komt aan bod?

  • Do’s en don’ts van een professionele pitch
  • Slim afstemmen op je doel, boodschap en luisteraar
  • Meer zeggen met minder woorden.
  • Inspireren, prikkelen en overtuigen.
  • De aandacht trekken, contact maken en vasthouden
  • Spelen met je stem, stiltes en woorden
  • Lichaamstaal, houding en uitstraling

  Doelgroep

  Voor professionals die met meer impact, plezier en flair zichzelf, hun product of idee willen presenteren in een korte pitch.

  Training op maat

  Je kunt deze training volgen bij ons op locatie, incompany of op afstand via de virtual classroom. Ook een combinatie is mogelijk.

  In overleg bepalen we wat wenselijk en haalbaar is en bespreken we aanpak en opzet. De kosten voor een incompany- of privétraining zijn afhankelijk van je specifieke wensen. Je ontvangt altijd een offerte op maat.

  Gerelateerde blogs

  Factsheet

  Type onderwijs
  Training

  Contactinformatie

  Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Neem contact op

  024 - 361 61 66
  maatwerk [at] into.ru.nl (maatwerk[at]into[dot]ru[dot]nl)