Foto van meerdere personen naast een smartboard
Foto van meerdere personen naast een smartboard

Presenteren in het Engels - training op maat

Deze een-op-een training is voor iedereen die met meer zelfvertrouwen wil kunnen presenteren in het Engels. Afhankelijk van je behoeftes, richten we ons op het verrijken van je Engelse woordenschat, het verbeteren van je uitspraak, het opbouwen van een duidelijke structuur in het Engels, stemgebruik of vraagtechnieken. Je krijgt meer vertrouwen bij het presenteren in het Engels en komt professioneler over.

  Algemeen

  Voor wie is deze training bedoeld?

  Voor iedereen die met meer zelfvertrouwen wil kunnen presenteren in het Engels. Presenteren in je eigen taal gaat je prima af, maar zodra je in het Engels moet presenteren wordt het lastiger. Je voelt je minder zeker. Je zoekt meer naar woorden, je bent onzeker over je uitspraak.

  Training op maat

  Je kunt deze training volgen bij ons op locatie, incompany of op afstand via de virtual classroom. Ook een combinatie is mogelijk.

  In overleg bepalen we wat wenselijk en haalbaar is en bespreken we aanpak en opzet. De kosten voor een incompany- of privétraining zijn afhankelijk van je specifieke wensen. Je ontvangt altijd een offerte op maat.

  Gerelateerde blogs

  Factsheet

  Type onderwijs
  Training

  Contactinformatie

  Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Neem contact op

  024 - 361 61 66
  maatwerk [at] into.ru.nl (maatwerk[at]into[dot]ru[dot]nl)