Foto van vrouw die presenteert

Presenteren the next level - groepstraining

In deze training zet je in twee sessies de volgende stap op het gebied van presenteren. Zo wordt het voorbereiden en geven van een presentatie niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

Schrijf je nu in

Inhoud en opzet

Presenteren hoort bij je werk. Je doet het regelmatig en het gaat op zich prima. Toch loop je tegen een aantal zaken aan:

• Je voorbereiding mag efficiënter;
    • Je wilt tijdens het presenteren meer bezig zijn met je publiek en minder met je verhaal;
    • Je wilt dat mensen onder de indruk zijn van je presentatie;
    • Je wilt graag variëren in presentatievormen, maar komt  meestal uit op een praatje met slides;
    • Je wilt meer interactie, vooral online;
    • Je denkt dat je presentatiestijl overtuigender kan door iets meer durf  en persoonlijke expressie.

Je krijgt tips voor het effectief opbouwen van een goed verhaal en past ze meteen toe op je eigen presentatie. We geven je tools waarmee je je presentatie interactief kunt maken en dagen je uit in je persoonlijke expressie. We maken video-opnames van je presentatie, die je na afloop van de training in alle rust kunt terugkijken.

Je oefent, scherpt aan en wordt gevoed met persoonlijke feedback, tips en tools. We werken bewust in een kleine groep, zodat er ook ruimte is voor vragen die niet standaard in het programma zitten.

Voor wie is deze cursus bestemd?

Voor professionals binnen bedrijven, onderwijs-, onderzoeks-, zorg- en overheidsinstellingen die presentaties geven en dit graag met meer impact en gemak willen doen.

• Regulier tarief: € 699,-
    • Medewerkers RU en Radboudumc, alumni en medewerkers WUR (10% korting): € 629,10,-

Schrijf je nu in