Vrouw aan een bureau met laptop
Vrouw aan een bureau met laptop

Schrijven met of zonder AI? - workshop op maat

Wil je weten hoe generatieve AI-tools jouw schrijfvaardigheden kunnen aanvullen en verbeteren? In welke gevallen ze helpend zijn en wanneer je ze beter niet kunt gebruiken? En hoe je de regie houdt over je eigen tekst? Hiermee gaan we aan de slag in deze workshop.

  Algemeen

  De opkomst van generatieve AI zoals ChatGPT, Claude, Gemini en Bing heeft de bezorgdheid aangewakkerd dat AI binnenkort het schrijfproces zal overnemen. Wij geloven echter dat menselijke creativiteit en kritisch denken altijd een essentiële rol zullen spelen in het schrijven. Wel is generatieve AI slim in te zetten om het schrijfproces makkelijker en leerzamer te maken. Hoe je dat kunt doen, leer je in deze workshop.

  Inhoud en aanpak

  Tijdens deze workshop van 1,5 uur laten we zien hoe je effectief kunt samenwerken met AI om je schrijfproductiviteit en -kwaliteit te verbeteren. Deze workshop zal je helpen om bij te blijven en de mogelijkheden van AI in je toekomstige schrijfpraktijk te omarmen.

  Wij verzorgen deze workshop op maat voor individuen en teams. In het Nederlands of Engels. De workshop wordt afgestemd op het soort teksten waar je generatieve AI voor wilt gebruiken, bijvoorbeeld academische teksten, webteksten of beleidsteksten. Het is ook mogelijk om met eigen materiaal aan de slag te gaan in de workshop.

  Voor wie is deze workshop bedoeld?

  Deze workshop is bedoeld voor schrijvers die AI niet schuwen en er verstandig mee om willen gaan. De workshop is ook interessant voor docenten die willen weten hoe hun studenten verstandig met AI om kunnen gaan.

  Workshop op maat

  Je kunt deze training volgen bij ons op locatie, incompany of op afstand via de virtual classroom. Ook een combinatie is mogelijk. Je kunt deze training volgen als individu maar ook als team.

  In overleg bepalen we wat wenselijk en haalbaar is en bespreken we aanpak en opzet. De kosten voor een incompany- of privétraining zijn afhankelijk van je specifieke wensen. Je ontvangt altijd een offerte op maat. Voor medewerkers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc geldt een intern tarief.

  Startdatum

  Nader te bepalen
  Vrijgesteld van btw
  Ja
  Onderwijsvorm
  Keuze tussen op locatie en online
  Voertaal
  Nederlands-Engels
  Intakegesprek
  Ja

  Factsheet

  Type onderwijs
  Workshop
  Eindresultaat
  Certificaat

  Contactinformatie

  Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Neem contact op

  024-361 61 66
  maatwerk [at] into.ru.nl